• Reklama

Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez TLasky » 22 wrz 2015, o 15:42

Sephot za te pieniądze to jestem zdziwiony, że działa :-D. Kupiłem go w zamyśle dla babci (80 lat! :-D) i jeśli jej nie spasi to nie będzie bardzo bolało ;-).

T.
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Reklama

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez jast » 22 wrz 2015, o 15:46

pawlo29 napisał(a):Mam ten telefon od 2 dni, wersja zwykły X5 (1gb ramu, 8gb romu).
Niestety nie obsługuje LTE (jest za to w wersji PRO), ale za to Aero2 działa bardzo dobrze. W nowym antutu ma lekko ponad 20k punktów.


Jak to możliwe, że działa Aero2, skoro tel. ten nie obsługuje w 3G 900Mhz (850/1900/2100) ? Kupowałeś na Alim, czy może od polskiego dystrybutora ?
jast
 
Posty: 1
Dołączył(a): 22 wrz 2015, o 15:41

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez wacie72 » 22 wrz 2015, o 16:10

Wersja PRO też jest już dostępna ?
To mnie chińczyk robi w jajo bo twierdzi że to przedsprzedaż .
Avatar użytkownika
wacie72
AKTYWNY
 
Posty: 680
Dołączył(a): 18 maja 2014, o 15:59
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 36

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez pawlo29 » 22 wrz 2015, o 16:32

Jak z jakością wykonania? Nie rozpadnie się po pół roku? :-D.

T.

Design bardzo prosty + ciekawy materiał na pokrywie baterii.
Ja osobiście zwróciłem uwagę na jego wagę - jest ciężki, masywny i wydaje się solidny.
Jak to możliwe, że działa Aero2, skoro tel. ten nie obsługuje w 3G 900Mhz (850/1900/2100) ? Kupowałeś na Alim, czy może od polskiego dystrybutora ?


Alim, nie wiem jak to możliwe po prostu działa.
pawlo29
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 kwi 2015, o 15:49

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez swiezak82 » 22 wrz 2015, o 16:36

Bo aero2 działa teraz tez na innych częstotliwościach
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1213
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 45

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez TLasky » 22 wrz 2015, o 16:44

Zazwyczaj przy Doogee piszą, że ma 850, a okazuje się (miałem tak w przypadku 3 modeli), że ma też 900 MHz, tylko ktoś zapomniał o tym napisać :-D. Nie jest to regułą dla wszystkich modeli, więc ostrożnie.

T.
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1734
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez sephot » 27 wrz 2015, o 21:11

Recenzja gotowa :
http://sephot.blogspot.com/2015/09/doog ... rszcz.html (recenzja będzie niedługo również tu na forum)

Zabieram się teraz za mlais mx base (a potem Zopo speed 7), w zasadzie to kończę bo wszystkie materiały mam gotowe muszę to jednak zebrać w jedno ;).
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
Avatar użytkownika
sephot
VIP
 
Posty: 2061
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 10:03
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 79

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez sephot » 3 paź 2015, o 21:20

DOOGEE X5 w bardzo fajnej cenie $56.99 na everbuying.
>LeTV x600>?
http://www.sephot.pl <-Recenzje
http://newsborg.blogspot.com <-Nowości,Kupony,Promocje
Avatar użytkownika
sephot
VIP
 
Posty: 2061
Dołączył(a): 19 lip 2013, o 10:03
Lokalizacja: Szczecin
Pochwały: 79

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez marcin19883 » 3 paź 2015, o 21:30

TLasky napisał(a):Zazwyczaj przy Doogee piszą, że ma 850, a okazuje się (miałem tak w przypadku 3 modeli), że ma też 900 MHz, tylko ktoś zapomniał o tym napisać :-D. Nie jest to regułą dla wszystkich modeli, więc ostrożnie.

T.



Jak piszą o 850 MHz to jest duża szansa, że 900tka chodzi, racja
marcin19883
 
Posty: 196
Dołączył(a): 25 lip 2015, o 13:43

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez jack78 » 11 lis 2015, o 16:24

Ile on ma w końcu RAM 512 czy 1GB?? Bo w Chinach już same 1GB się spotyka, nie można nigdzie dostać 512MB
jack78
 
Posty: 53
Dołączył(a): 8 sie 2013, o 15:30

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez majkel_94 » 11 lis 2015, o 17:58

jack78 napisał(a):Ile on ma w końcu RAM 512 czy 1GB?? Bo w Chinach już same 1GB się spotyka, nie można nigdzie dostać 512MB

Dołączam do pytania, bo co prawda 135z, ale za 512 to ja podziękuję :P
Avatar użytkownika
majkel_94
VIP
 
Posty: 1001
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 13:05
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 19

Re: Doogee X5 super tani smartfon z LTE i HD

Postprzez fake4r » 11 lis 2015, o 18:02

Na JD w opisie jest że 1GB
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5884
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama