• Reklama

czy lenovo a820 ma dual sim stand-by czy active

Lenovo A820

czy lenovo a820 ma dual sim stand-by czy active

Postprzez kawa1108 » 11 sie 2013, o 17:28

tak jak powyzej
kawa1108
 
Posty: 20
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 19:32
Lokalizacja: Świecie

Reklama

Re: czy lenovo a820 ma dual sim stand-by czy active

Postprzez Pietras » 11 sie 2013, o 19:09

Wystarczy poszukac. Na samej gorze:

viewtopic.php?f=57&t=2851&start=420
Pietras
 
Posty: 37
Dołączył(a): 5 lip 2013, o 18:13
Lokalizacja: Głowno
Pochwały: 2

Re: czy lenovo a820 ma dual sim stand-by czy active

Postprzez kawa1108 » 11 sie 2013, o 19:19

dzieki a mam pytanie jeszcze do cb; czy jak mam w oryginalnym romie nic nie zmienianym itd S138 to moge na ten rom spokojnie zainstalowac jakis przez cwm S139?
kawa1108
 
Posty: 20
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 19:32
Lokalizacja: Świecie


Powrót do Lenovo A820



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama