• Reklama

Cubot One

Cubot One, Cubot C11, Cubot P9, Cubot GT99 , Cubot GT72

Re: Cubot One

Postprzez arnoldi » 12 gru 2013, o 23:49

Inna kamera= inne sterowniki=inny rom. Przynajmniej tak mi się wydaje.
arnoldi
 
Posty: 101
Dołączył(a): 24 kwi 2010, o 22:14
Pochwały: 2

Reklama

Re: Cubot One

Postprzez KarlosW » 15 gru 2013, o 09:55

Czy to prawda, że cubot one robi słabe zdjęcia i filmy?
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 2112
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 20:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Re: Cubot One

Postprzez bartazzz » 15 gru 2013, o 10:33

http://m.youtube.com/watch?v=pHvwWeVFIpk
Tu masz próbki i porównanie z t9

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Cubot One

Postprzez KarlosW » 15 gru 2013, o 10:36

Widziałem juz ten filmik wlasnie i nie zachwycil mnie One..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 2112
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 20:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 33
Telefon:: thl w200

Re: Cubot One

Postprzez lukkki » 15 gru 2013, o 10:51

T9 jakby lepszy
lukkki
VIP
 
Posty: 895
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 18:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: Cubot One

Postprzez bartazzz » 15 gru 2013, o 12:25

T9 robi ogólnie dobre wrażenie

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Cubot One

Postprzez kilar » 1 sty 2014, o 17:29

Witam
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę. Dostałem swojego cubota i nie bardzo umiem się tam poruszać. Czy ktoś mi powie jak np ustawić tam dźwięki dzwonka, alarmu czy powiadomienia ? Przyznam że na starcie był bardzo skromny zestaw aplikacji ,ale to nie problem jeśli w ogóle nie zaleta (?). Wersja Adroida to 4.2.1
Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc
kilar
 
Posty: 3
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 12:30
Telefon:: cubot one

Re: Cubot One

Postprzez bartazzz » 2 sty 2014, o 00:32

Skorzystaj z zedge

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Cubot One

Postprzez kilar » 2 sty 2014, o 12:31

Dzięki bartazzz - jakoś na około da się bo i wcześniej coś tam pozmieniałem - ale chodzi mi o to czy można było tam się dostać na tym "surowym" androidzie - tzn czy można to było jakoś wyklikać a ja tego niewykumałem ?
kilar
 
Posty: 3
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 12:30
Telefon:: cubot one

Re: Cubot One

Postprzez bartazzz » 2 sty 2014, o 12:32

można ale zedge jest bardzo fajnym narzędziem do zmiany tapet, dzwonków itd i polecam je wszystkim
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5585
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 11:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: Cubot One

Postprzez Bazinga » 2 sty 2014, o 12:38

Dzwonki wrzucasz do katalogu
media/audio/ringtones
dzwieki na notifikacje do
media/audio/notifications
alarmy do
media/audio/ringtones

Te katalogi mogą być utworzone na karcie pamięci (jeśli ich nie masz po prostu je utwórz)
Bazinga
 
Posty: 110
Dołączył(a): 25 lut 2013, o 21:52
Lokalizacja: Góra
Pochwały: 1
Telefon:: Szukam

Re: Cubot One

Postprzez kilar » 2 sty 2014, o 21:13

Bazinga - czy utworzenie tych katalogów spowoduje pojawienie się gdzieś w menu opcji wyboru skopiowanych dźwięków ? - chodzi mi właśnie o to że nie mam takiej opcji w menu - takiej jak np wybór tapety czy wygaszacza.
kilar
 
Posty: 3
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 12:30
Telefon:: cubot one

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Cubot



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama