• Reklama

ZTE V987

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

ZTE V987

Postprzez marx » 17 sty 2013, o 12:36

ZTE prezentuje kolejny smartfon wyposażony w 5-calowy wyświetlacz – , który wygląda tak samo jak flagowy – Grand S zaprezentowany podczas targów CES 2013. Będzie to już trzecie model o podobnym wzornictwie.

[center]Obrazek[/center]

jak większość współczesnych budżetowych smartfonów, napędzany będzie 4-rdzeniowym procesorem MT6589 dostarczonym przez koncern MediaTek, o częstotliwości taktowania 1.2 GHz, oparty o architekturę ARM Cortex-A7 z chipem graficznym PowerVR SGX544. Obraz ma rozdzielczość HD (1280 x 720 pikseli) na 5-calowym wyświetlaczu,z zdjęcia robi 8-megapikselowy aparat główny.

telefon na aliexpress można nabyć za niecałe 290$
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 39009.html
z szybka darmową przesyłka swiss post od sprawdzonego sprzedawcy.
Ostatnio edytowano 11 maja 2013, o 13:50 przez marx, łącznie edytowano 2 razy
marx
Administrator
 
Posty: 6839
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 216

Reklama

Postprzez mnirek » 24 mar 2013, o 22:26

Witam
Czy już ktoś miał styczność z v987
Interesuje mnie obsługa wcdma 900 pod areo oczywiście.
najtaniej znalazłem za 269 USD
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez coolos » 26 mar 2013, o 21:35

Ja się czaje na niego. Podobno w pierwszej partii produktów były jakieś wady z ekranem, nie wiem jak jest teraz. Wkrótce do sprzedaży wejdzie tańszy i nieco mniej wypasiony brat bliźniak - ZTE v967s (podobno jego cena ma wynosić około 170$)
coolos
 
Posty: 35
Dołączył(a): 26 mar 2013, o 21:30
Lokalizacja: WLKP

Postprzez mnirek » 20 kwi 2013, o 11:59

kolego coolos czy stałeś się już szczęśliwym posiadaczem lub ktoś z licznego grona forumowiczów?
Interesuje mnie obsługa aero2...
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez lukkki » 20 kwi 2013, o 13:55

Na 99% obsługuje Aero.
Oficjalna specyfikacja na stronie producenta:[hide]
http://www.ztedevice.com.cn/product/sma ... e9392.html[/hide]
A poza tym to taki następca v970.
Ostatnio edytowano 22 kwi 2013, o 16:32 przez lukkki, łącznie edytowano 1 raz
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez mateo1992 » 22 kwi 2013, o 11:04

Jak to jest następca to bardzo drogi następca bo kosztuje prawie 1 kawałek.
mateo1992
AKTYWNY
 
Posty: 240
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 00:52
Lokalizacja: Rzeszów

Postprzez mnirek » 28 kwi 2013, o 09:24

I pojawiły się na allegro pierwsze aukcje z zte v987 za jedyne 999 :-P pln i potwierdzone w 100% działanie z aero2 teraz tylko czekać na niższą cenę.... :-P
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez lukkki » 28 kwi 2013, o 09:37

mnirek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


To se poczekasz na allegro :mrgreen:
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez mnirek » 28 kwi 2013, o 09:41

jestem bardzo cierpliwym człowiekiem jeśli na alliex... potanieją to i na allegro także...
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez lukkki » 28 kwi 2013, o 09:49

Lepszym zakupem dla mnie będzie ZTE v985 z Nvidia Tegra.
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez mnirek » 28 kwi 2013, o 10:09

ja szukam czegoś na dualu z aero2, z tegra tez jest u950
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez lukkki » 28 kwi 2013, o 10:27

v985 wersja dual sim obsłuży aero chyba
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama