• Reklama

ZTE V987

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: ZTE V987

Postprzez skarko » 4 sie 2013, o 19:45

Np. w Chinatronic zarówno stara jak i nowa wersja mają BM2 - więc to nie to.
Ja kupiłem "starą" na kilka dni przed wprowadzeniem nowej. Data produkcji 04.2013 - żadnych negatywnych rzeczy nie zauważyłem.
skarko
 
Posty: 43
Dołączył(a): 27 kwi 2013, o 11:52
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 1

Reklama

Re: ZTE V987

Postprzez arti.sa » 4 sie 2013, o 20:29

Ja kupiłem nową niby 06.2013, zobaczymy wczoraj wylądował w wawie.
arti.sa
 
Posty: 45
Dołączył(a): 7 mar 2013, o 12:05
Lokalizacja: wschód... daleki

Re: ZTE V987

Postprzez lajsta » 5 sie 2013, o 12:07

lenoviak napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Święta racja, trzeba tylko kierować się ratingiem sprzedawców i ilością sprzedawanego towaru a nie tylko ceną. Ja ostatnio kupowałem LED-y do auta (takie z logo marki) - kosztowały 15$. Okazało się, że przysłali mi z nie tym logo, który sobie wybrałem. Napisałem, przed wystawieniem opinii, że jestem niezadowolony i zapytałem o możliwości rozwiązania sprawy, rozmowa wyglądała tak (dół najwcześniejsze maile):

Ja: Super, thanks a lot :-). You are trustworthy and I will recommend you to my friends. Thanks a lot. Respect.
Oni: RB...........CN hi friend ,I have send again,,wait it ,thanks
Ja: Hello friend, when can I expect my LEDs with the number 173? Regards.

A po 10 dniach:

Oni: This is my mistake, so free ,thanks
Ja: That would be great. How much will it cost?
Oni: oh sorry ,,friend ,,I can send to you 173 agian,is ok?
Ja: You send me number 004 but I ask for number 173. I'm not glad because I have number 004 alread from another seller :-( Have you any proposition to resolve this problem?


W sumie po 15 dniach nowe LEDy przyszły całkowicie za free i takie jak powinny być. U nas na allegro nie do pomyślenia !!!

A jeśli chodzi o telefon, to też nie zauważyłem żadnych nieprawidłowości w działaniu, obecnie zainstalowałem BM v.3.0 i jest bez zastrzeżeń.
Avatar użytkownika
lajsta
AKTYWNY
 
Posty: 491
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 18:12
Lokalizacja: Teraz Polska
Pochwały: 10

Re: ZTE V987

Postprzez sycylek » 5 sie 2013, o 13:44

czy ZTE V987 ma NFC ?
sycylek
 
Posty: 2
Dołączył(a): 27 lip 2013, o 09:00
Lokalizacja: kielce

Re: ZTE V987

Postprzez piter92wzg » 6 sie 2013, o 00:49

Nie ma NFC
piter92wzg
 
Posty: 43
Dołączył(a): 30 lip 2013, o 00:05
Lokalizacja: krk

Re: ZTE V987

Postprzez arti.sa » 8 sie 2013, o 14:48

Fajny ten v987. Natomiast odkryłem jeden mankament nie wysyła ani nie odbiera MMS. Mod Bruno2.0 dwie karty orange. Konfiguracja ręczna i automatyczna nic nie daje. Miał ktoś podobny problem lub może ktoś wie gdzie tkwi problem?
arti.sa
 
Posty: 45
Dołączył(a): 7 mar 2013, o 12:05
Lokalizacja: wschód... daleki

Re: ZTE V987

Postprzez Nitroman » 9 sie 2013, o 01:15

U mnie na pewno odbiera MMS . Ale nie wiem czy wysyła, jeszcze nie miałem okazji.
Nitroman
 
Posty: 13
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 22:52
Lokalizacja: Polska

Re: ZTE V987

Postprzez krzaki » 9 sie 2013, o 09:45

w BM1.0 na pewno odbiera mms, zakladam ze wysyla rowniez. W 2.0 nie mialem okazji. Mozesz sprobowac zainstalowac wersje 3.0 bo juz jest, mozliwe ze poprawi Ci tego buga, a oprocz tego to moze jest to kwestia ustawien APN?
krzaki
 
Posty: 96
Dołączył(a): 8 maja 2013, o 10:59
Lokalizacja: eu
Pochwały: 1

Re: ZTE V987

Postprzez lajsta » 9 sie 2013, o 21:15

Wysyła i odbiera choć czasem wysyłanie zawodzi, czasem pomaga restart, czasem wyłączenie karty, przez którą nie wysyłamy. Ja mam do 3G Aero2 a na rozmowy i sms/mms T-Mobile - gdy wyłaczę Aero2 mms normalnie śmignie.
Avatar użytkownika
lajsta
AKTYWNY
 
Posty: 491
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 18:12
Lokalizacja: Teraz Polska
Pochwały: 10

Re: ZTE V987

Postprzez lajsta » 9 sie 2013, o 21:49

No to się pospieszyłem - faktycznie, nie wysyła i nie odbiera. Ale wydaje mi się, ze na początku wysyłało tylko już teraz nie pamiętam czy na v3.0 bo v1.0 miałem tylko przez chwilę.
Avatar użytkownika
lajsta
AKTYWNY
 
Posty: 491
Dołączył(a): 3 lut 2013, o 18:12
Lokalizacja: Teraz Polska
Pochwały: 10

Re: ZTE V987

Postprzez Nitroman » 10 sie 2013, o 00:59

I wysyła i odbiera MMS. Bez żadnego problemu. Mam Plusa i Aero. Widocznie macie jakiś problem z kartami sim.
Nitroman
 
Posty: 13
Dołączył(a): 18 cze 2013, o 22:52
Lokalizacja: Polska

Re: ZTE V987

Postprzez stah-schek » 10 sie 2013, o 02:50

Ktoś mógłby mi opisać jak działa latarka? jest dość mozna, zeby iść z nia w nocy przez las? czy ledwie sie nadaje, zeby znaleźć drzwi do łazienki?
stah-schek
 
Posty: 4
Dołączył(a): 9 sie 2013, o 01:20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama