• Reklama

ZTE V987

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Postprzez bartazzz » 9 maja 2013, o 09:42

myślę że cena jest za nowość i się ustabilizuje na normalnym poziomie, wtedy będzie to telefon godny zakupu
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5572
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Reklama

Postprzez eSbe » 10 maja 2013, o 08:50

[hide]treściwa recenzja [/hide]

działanie AERO potwierdzone !
na ali ceny spadają do ~260$ ; )
Ostatnio edytowano 10 maja 2013, o 10:27 przez eSbe, łącznie edytowano 1 raz
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 7
Telefon:: czajna

Postprzez Kobe8 » 10 maja 2013, o 12:55

V967s mozna kupic za 209$ z wysyłka to znacznie taniej, tylko nie wiem jak z aero2 bo na necie jest napisane wcdma 2100, ale to chyba dane z przedsprzedazy a w sklepach na ali wcdma 900, i na oficjalnej stronie zte też jest napisane, że obsługuje wcdma 900 ale ta słaba rozdziałka jak na 5cali... i jak na razie zerowe wsparcie.
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Postprzez eSbe » 10 maja 2013, o 21:37

nawet za 169$ można go dorwać, no to delej pre order.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 7
Telefon:: czajna

Postprzez Kobe8 » 10 maja 2013, o 23:02

+ cena za wysyłkę od 25$ + za wgranie google play, klawiatury z pl, systemu z pl, rootowanie i odblokowanie, kabel usb, folia ochronna, pokrowiec chcą dodatkowej kasy :) szukam jakiegoś quada z ledem do aero2 ale ciężko coś znaleźć :/
Ostatnio edytowano 10 maja 2013, o 23:17 przez Kobe8, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Postprzez eSbe » 10 maja 2013, o 23:15

Kobe8, ja podobnie, quad z conajmniej takim dobrym aparatem jak v987 i aero :)
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 7
Telefon:: czajna

Postprzez Kobe8 » 10 maja 2013, o 23:27

ja oprócz a820 i V967s nie widzę nic innego, jest jeszcze v987 ale ja nie chce wydawać aż tyle na chińczyka więc albo znajdę co innego albo może stanieje za jakiś czas ;-)
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Postprzez eSbe » 10 maja 2013, o 23:35

dla mnie max jaki chciałbym wydać to 220$. Poczekajmy na newman'a K1 :)
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 7
Telefon:: czajna

Postprzez Kobe8 » 11 maja 2013, o 10:52

Newmana K1 już można kupić za 199$ ale różnie piszą z WCDMA 900 na niektorych jest a niektorych nie ma specyfikacjach.
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Postprzez eSbe » 11 maja 2013, o 11:08

wiem, ale czekam aż ktoś potwierdzi działaniae aero :)
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 465
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 7
Telefon:: czajna

Postprzez mnirek » 29 maja 2013, o 22:13

na allegro pojawił się v987 za 749 zł z przesyłką... coś mi tu śmier.... :oops:
mnirek
 
Posty: 11
Dołączył(a): 26 lut 2013, o 22:35
Lokalizacja: PŁOCK

Postprzez kfiatos » 30 maja 2013, o 04:57

Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

poczytajcie. wreszcie jakieś normalne fotki. Chyba się przekonałem. Czy ktoś jest zainteresowany odkupieniem telefonu jeśli uznam, że jest za duży i mi nie odpowiada? Sprzedam po kosztach.
kfiatos
 
Posty: 14
Dołączył(a): 9 maja 2013, o 00:26
Lokalizacja: Wawa

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama