• Reklama

ZTE v987 pare pytań

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez jogus48 » środa, 26 marca 2014, 01:13

dzięki za odp, wychodzi na to, że zamienilbym siekierke na kijek. na pewno w w katalogu Sieci zwykle i bezprzewodowe -> wiecej -> sieci komórkowe nie ma opcji Usluga 3G?

jakie macie doswiadczenia z Aero, wszedzie macie zasieg? prawdopodobnie to zamowie, bo dzialanie internetu w Orange to kpina...
jogus48
 
Posty: 27
Dołączył(a): środa, 1 stycznia 2014, 17:44

Reklama

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez krzaki » środa, 26 marca 2014, 11:51

Patrząc na mapy zasięgu to jeśli nie masz zasięgu w Orange to w Aero na pewno tez nie będziesz miał. Sieci komercyjnych operatorów są znacznie bardziej rozwinięte i szybsze. Co do głośnika to jest bardzo dobry. Jeśli chodzi o obsługę 5-calowca 1 ręką to są to bajki. Ja mam duże dłonie, a sięgając w lewy górny róg kciukiem muszę ułożyć telefon inaczej w dłoni, może i da się nawet 7 cali obsłużyć 1 ręką ale jest to bardzo niewygodne i na dłuższą metę denerwujące. Niemniej jednak dzisiaj nie zamieniłbym 5 cali na mniejszy :). Jeśli chodzi o sloty sim to Ci nie pomogę bo akurat używam tylko jednej karty.
krzaki
 
Posty: 96
Dołączył(a): środa, 8 maja 2013, 10:59
Lokalizacja: eu
Pochwały: 1

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez jogus48 » środa, 26 marca 2014, 16:15

ale V987 jest o 0,5cm węższy niż mój Alcatel. jak patrzylem na Galaxy s4 to jedna reka na klawiaturze mogłem sięgnąć kciukiem ostatnich liter na klawiaturze, a tu niekoniecznie. sam nie mam tez nie wiadomo jak malych dloni. i troszke bardziej mi sie podoba wizualnie.

mógłby ktoś przetestować dla mnie te ustawienia kart? w instrukcji mojego telefonu niby tez jest napisane, że drugi slot jest 2g only, ale na nim mam karte Orange, a na drugim mam wlozona nieaktywną kartę Play, aby sprawdzić czy dziala. takie kombinowanie, bo simlocka zdjalem kodem od operatora tylko na pierwszym slocie.

no i normalnie mam w zasiegu literkę H, predkosc tez jest OK. może jak będę w mieście, to zmierze szybkość.
jogus48
 
Posty: 27
Dołączył(a): środa, 1 stycznia 2014, 17:44

Re: ZTE v987 pare pytań

Postprzez bartazzz » środa, 26 marca 2014, 16:23

ja nie miałem nigdy żadnych problemów z internetem w orange a aero, np poza miastem nie istnieje
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5048
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama