• Reklama

ZTE V970

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Postprzez jakhub » 7 cze 2013, o 20:34

hi, mam szybkie pytanie odnosniefona i aero2 (a w necie znajduje sprzeczne info)
Karte aero2 wlozylem w slota "w/g" , zeby dzialalo (sprawdzic w domu nie moge bo i tak zasiegu nie ma) mam ustawic na ten slot 3g czy nie? czy to sie jakos odbije na lapaniu zasiegu z 2giej karty(play) ktora wtedy nie bedzie w 3g?
z gory thx
jakhub
 
Posty: 5
Dołączył(a): 3 cze 2013, o 18:42
Lokalizacja: rybnik

Reklama

Postprzez Master99 » 14 cze 2013, o 20:13

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Karta aero ma być włożona do slotu W/G. Jeżeli coś nie działa to znaczy, że nie jest jeszcze skonfigurowane.
Master99
 
Posty: 16
Dołączył(a): 16 kwi 2013, o 00:37
Lokalizacja: łódź

Postprzez KorK » 28 cze 2013, o 16:41

Jak za taką cenę to bardzo polecam ten telefon. Szybki,większość gier dobrze chodzi i nie zacinają się ;) Ekran bardzo dobrze reaguje na dotyk,głośniki w porządku. Aero2 także działa bez zarzutów. Jestem zaskoczony aparatem w tym telefonie. Wszędzie czytałem,że zdjęcia i filmy są słabej jakości a tutaj w miarę ok :-D Jeśli ktoś ma jakieś pytania odnośnie v970 to proszę pisać. Pozdrawiam
KorK
 
Posty: 22
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 22:00
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez robi1976 » 3 lip 2013, o 11:04

mam pytanko
czy jest możliwość aktualizacji androida do wersji 4.1?
znalazłem ten model na all.gro - w opisie jest że ma już Jelly Bean
okaż wyrozumiałość ;)
robi1976
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 20:33
Lokalizacja: Radom

Postprzez bartazzz » 3 lip 2013, o 11:53

robi1976, rom od bruno martins jest 4.1
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5462
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Postprzez robi1976 » 4 lip 2013, o 13:00

napiszcie jeszcze czy używacie może jakiegoś etui?
znalazłem takie coś na allegro[hide]
http://allegro.pl/skorzane-etui-zte-gra ... 05637.html
[/hide]
ma ktoś coś takiego i czy się sprawdza?
wiem, że na alli można znaleźć taniej, ale czas mnie goni :(
może polecicie coś innego
...
Ostatnio edytowano 4 lip 2013, o 20:57 przez robi1976, łącznie edytowano 1 raz
okaż wyrozumiałość ;)
robi1976
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 20:33
Lokalizacja: Radom

Postprzez Next97 » 7 lip 2013, o 14:41

Ostatnio edytowano 7 lip 2013, o 22:48 przez Next97, łącznie edytowano 1 raz
Next97
 
Posty: 53
Dołączył(a): 6 lip 2013, o 12:04
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 3

Postprzez carlos_69 » 7 lip 2013, o 19:55

Ten telefon nie jest nowy ale odnowiony - sprawdzaj takie rzeczy.
"Item Condition: Refurbished "

Na aliexpres nowe ZTE v970 to powyżej 120$ min.
Avatar użytkownika
carlos_69
 
Posty: 192
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 22:02
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 1

Postprzez Next97 » 7 lip 2013, o 20:18

Aha , dzięki , jak mówie jestem nowy , chyba wezmę w chinatronic , żeby było pewne ;D .
Next97
 
Posty: 53
Dołączył(a): 6 lip 2013, o 12:04
Lokalizacja: Lublin
Pochwały: 3

Postprzez robi1976 » 9 lip 2013, o 10:49

Witam ponownie
właśnie zacząłem testować nowego ZTE :)
chińczyk na chwilę obecną bardzo mi się podoba
wszystko fajnie śmiga
instaluję kolejne aplikacje (to mój pierwszy android)

mam jednak problem z konfiguracją aero :(]
robię wszystko tak jak w poradnikach (np: [hide]http://www.mmwarszawa.pl/409775/2013/7/2/aero-czyli-darmowy-internet-jak-z-niego-korzystac-poradnik-gdzie-odebrac-karte?category=magazyn[/hide]), telefon wyświetla, że aero ma zasięg full 3G jednak gdy próbuję włączyć np operę wyskakuje mi że nie można nawiązać połączenia - sprawdź konfigurację...
co mogłem zepsuć?
będę wdzięczny za podpowiedzi


JUŻ PO PROBLEMIE :)
PO RESTARCIE AERO ŚMIGA
Ostatnio edytowano 9 lip 2013, o 16:47 przez robi1976, łącznie edytowano 1 raz
okaż wyrozumiałość ;)
robi1976
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 20:33
Lokalizacja: Radom

Postprzez eRd » 23 lip 2013, o 03:15

Wczoraj (22.07.2013) pojawił się nowy rom do V970 pd Bruno w wersji 1.2. Zmiany raczej czysto kosmetyczne, aktualizacje.
Z tego co wyczytałem w FAQ, które Bruno napisał to można zrobić w factory backup, a potem po wgraniu nowej wersji zrobić restore i powinno wszystko przywrócić. Czy nie utracę np. zdjęć czy ustawień w programach, kontaktów itp? Ktoś już testował taki sposób?
Oto changelog:
Fixed Email and Exchange apps problem
Rooted (no need to root phone with third party applications) with SuperSU application (v1.41)
Busybox (v1.20.2) installed with init.d support
Updated all Google apps to the latest version
eRd
 
Posty: 143
Dołączył(a): 4 kwi 2013, o 13:55
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna
Pochwały: 3

Postprzez bartazzz » 23 lip 2013, o 09:21

ktoś już instalował? Idzie zrobic jako zwykły update, bez utraty danych? Jak będe miał chwilę to wypróbuję
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5462
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama