• Reklama

ZTE V970 - GPS

ZTE :Pomoc techniczna, problemy, usterki, awarie, pomoc, wsparcie.

ZTE V970 - GPS

Postprzez Master99 » 20 sie 2013, o 00:43

Nawigacja w moim ZTE wyglada tak, ze od wlaczenia GPS (A- GPS, EPO) + internet = lapie fixa po 5 minutach, kiedy moj brat ma iphona i od razu lapie nawigacja - co wystawia na smiesznosc mojego poczciwego V970. Mam androida 4.1.1.

co moge i powinienem zrobic zeby usprawnic GPS w moim fonie?

sorry za brak polskich znakow, klawiature mam angielska tylko.
Master99
 
Posty: 16
Dołączył(a): 16 kwi 2013, o 00:37
Lokalizacja: łódź

Reklama

Re: ZTE V970 - GPS

Postprzez bartazzz » 20 sie 2013, o 09:23

jest taka apka nazywa sie fasterGPS. Ja osobiście używam GPs status ustawiam w opcjach żeby w czasie działania aplikacji był właczony ekran. Fix zajmuje ok 30 sekund i potem przełączam na właściwą aplikację. Jeśli zaś chodzi o porównianie do iphona to akurat w tym względzie ZTE nigdy mu nie dorówna, aczkolwiek 5 minut to czas zbyt długi
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5541
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE V970 - GPS

Postprzez Master99 » 21 sie 2013, o 02:09

dzieki, zobaczymy czy cos przyspieszy ;)

a ta apka nie zje doszczetnie mojej baterii?
Master99
 
Posty: 16
Dołączył(a): 16 kwi 2013, o 00:37
Lokalizacja: łódź

Re: ZTE V970 - GPS

Postprzez bartazzz » 21 sie 2013, o 11:17

ona się włącza tylko kiedy łapie się fix.
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5541
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 100
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama