• Reklama

ZTE v970 digitizer

ZTE :Pomoc techniczna, problemy, usterki, awarie, pomoc, wsparcie.

ZTE v970 digitizer

Postprzez kinta » 27 paź 2013, o 20:10

Witam
Wymieniał ktoś może digitizer w tym modelu?
Da się to zrobić w warunkach domowych czy lepiej iść do jakiegoś serwisu?

Wysłane z: / Send from: Lenovo IdeaTab A2107A-H 3G (mod) przy użyciu: / using: Swype, Tapatalk, Aero2.
--
kinta
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 3

Reklama

Re: Odp: ZTE v970 digitizer

Postprzez stifler959 » 27 paź 2013, o 21:25

Jest sklejony z LCD dawałem do serwisu i gościu narzekał ze skomplikowana operacja ale ja tam się nie znam

Wysyłane z mojego 1080P-N003 za pomocą Tapatalk 2
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 28 sty 2013, o 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Re: ZTE v970 digitizer

Postprzez kinta » 28 paź 2013, o 00:33

dzięki za info.
Wymienili i było ok?
--
kinta
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 83
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 3


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron