• Reklama

ZTE v970 digitizer

ZTE v970 digitizer

Postprzez kinta » niedziela, 27 października 2013, 20:10

Witam
Wymieniał ktoś może digitizer w tym modelu?
Da się to zrobić w warunkach domowych czy lepiej iść do jakiegoś serwisu?

Wysłane z: / Send from: Lenovo IdeaTab A2107A-H 3G (mod) przy użyciu: / using: Swype, Tapatalk, Aero2.
--
kinta
dużo miejsca w chmurze: https://copy.com?r=pvNXbx
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 75
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 2

Reklama

Re: Odp: ZTE v970 digitizer

Postprzez stifler959 » niedziela, 27 października 2013, 21:25

Jest sklejony z LCD dawałem do serwisu i gościu narzekał ze skomplikowana operacja ale ja tam się nie znam

Wysyłane z mojego 1080P-N003 za pomocą Tapatalk 2
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

Re: ZTE v970 digitizer

Postprzez kinta » poniedziałek, 28 października 2013, 00:33

dzięki za info.
Wymienili i było ok?
--
kinta
dużo miejsca w chmurze: https://copy.com?r=pvNXbx
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 75
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 2


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama