• Reklama

zte v967s wszystko na jego temat

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez voi14 » środa, 6 listopada 2013, 23:49

Dobrze, że zdążyłem :)
Tylko ciekawe dlaczego automatyczne uruchomienie nie zadziałało i prawie zaspałem.
voi14
 
Posty: 142
Dołączył(a): czwartek, 3 października 2013, 21:09
Pochwały: 1

Reklama

en.001phone.cn=

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez waldy » czwartek, 7 listopada 2013, 13:28

drago68 napisał(a):Areo będzie chodzić tylko w 1 slocie, a w drugim może być inny operator.


Możesz opisać który slot jest 1 a który 2 bo w moim nic nie podpisane. Najlepiej w ten sposób: czy 1 jest pierwsze po prawej od SD Card?
waldy
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 7 listopada 2013, 13:20

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez drago68 » czwartek, 7 listopada 2013, 13:58

slot 1 jest drugi po prawej stronie od karty SD.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez waldy » czwartek, 7 listopada 2013, 14:27

Dziękuję bardzo. W sumie ciekawe dlaczego mam jakiś egzemplarz bez oznaczeń ?
waldy
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 7 listopada 2013, 13:20

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez drago68 » czwartek, 7 listopada 2013, 14:32

Jak włożysz kartę sim, to pokazuje Tobie na telefonie w górnym okienku który jest który od czego slot, 1 albo 2
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez waldy » czwartek, 7 listopada 2013, 14:46

Dostałem telefon przed 2 godzinami i jeszcze się ładuje bateria, więc nie sprawdzałem.
waldy
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 7 listopada 2013, 13:20

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez xray007 » czwartek, 7 listopada 2013, 15:13

W nowych telefonach nie musisz się już tak bawić baterią, używaj normalnie :-)
xray007
 
Posty: 47
Dołączył(a): sobota, 5 października 2013, 10:31
Pochwały: 1

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez waldy » czwartek, 7 listopada 2013, 15:17

xray007 napisał(a):W nowych telefonach nie musisz się już tak bawić baterią, używaj normalnie :-)

Zrobiłem tak w tablecie i zamiast 6 godzin trzyma mi 2, dzisiaj pojechał do serwisu bo niby jest gwarancja na baterie 6 miesięcy. Może akurat to coś innego ale wolę jednak wrócić do starych metod.
waldy
 
Posty: 6
Dołączył(a): czwartek, 7 listopada 2013, 13:20

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez skawin » piątek, 8 listopada 2013, 09:33

Backup zrobiony, na stronie forumandroid ktos napisał fajną poradę;
"W googlach wyszukalem ze niejedni maja problem z zalaczeniem telefonu po jego uprzednim wylaczenu. Moj aparat ma podobna przypadlosc . W calosci przypadkach pisza ze trzeba wyjac baterie by zalaczyc go ponownie . Niewiem czy ktos byl przedemna ale zauwazylem ze po wylaczeniu aparatu gdy przytrzymamy jednoczesnie vol- plus power telefon zaskoczy jak powinien..."
skawin
 
Posty: 159
Dołączył(a): środa, 11 września 2013, 08:28
Pochwały: 1

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez simarik » piątek, 8 listopada 2013, 10:14

Dokładnie mam w swoim tę sama przypadłość. Nie mogłem włączyć fona (w zasadzie od nowości) dopiero przez przypadek włączyłem i okazało się że trzeba właśnie nacisnąć power razem z vol żeby telefon się włączył. Przypuszczam, że to pewnie soft za to odpowiada.
simarik
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): poniedziałek, 2 września 2013, 13:42
Pochwały: 2

Re: Odp: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez albins » sobota, 9 listopada 2013, 01:35

... Nie mogłem włączyć fona (w zasadzie od nowości) ...
Proponuję wyłączyć opcję "quick boot" z Ułatwień dostepu, po tym zabiegu już nigdy nie miałem kłopotu z uruchomieniem fona

Wysłane z mojego GT-P3100 przy użyciu Tapatalka
albins
 
Posty: 3
Dołączył(a): niedziela, 29 września 2013, 23:32

Re: zte v967s wszystko na jego temat

Postprzez fake4r » sobota, 9 listopada 2013, 02:03

Podobno to wina softu i na max flavour 3.4 ten błąd nie występuje.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5619
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama