• Reklama

ZTE v967s - VIDEO PREVIEW i kilka sampli z kamery

ZTE v967s - VIDEO PREVIEW i kilka sampli z kamery

Postprzez bontek » czwartek, 30 maja 2013, 21:14

Witam

Telefon fajny, solidnie wykonany. Otrzymalem od Chinczyka z softem 4.1
bez roota i bez Google Play Store no i bez PL menu.
Dzieki temu, nauczylem sie juz prawie calego jezyka chnskiego
a i kilka nieprzespanych nocy przyczynilo sie do tego,
ze udalo mi sie go w koncu zROOTowac i wgrac Google Play Store.
Niestety dalej PL jezyka brak ale to przeciez nie problem tymbardziej, ze jest angielski.
(Pro Locale2 z Play Store nie pomga jakby ktos pytal)

Wgralem ROM v967S_LeWaOS_4.2.1 no i zmienilem fabryczny Android Recovery na CWM ale po chinsku :) Telefon dziala bardzo stabilnie i plynnie. Na filmikach ponizej mozna zobaczyc co i jak. Wkrotce wrzuce tez kilka fotek zrobionych tym telefonem. Dodam, ze DUAL SIM ACTIVE dziala TYLKO w przypadku gdy korzystamy z internetu (np Aero) wtedy gdy ktos dzwoni na druga karte sim polaczenie internetowe z pierwszej karty SIM jest wstrzymywane i mozemy podjac rozmowe przychodzaca z drugiego SIMA. Dual SIM ACTIVE NIE dziala natomiast, gdy prowadzimy rozmowe z jednego sima i ktos dzwoni na drugiego sima - wtedy dzwoniacy uslyszy ze jestesmy poza zasiegiem. To wszystko.

Pozdrowienia

http://www.youtube.com/watch?v=6qLkvpll2vQ

http://www.youtube.com/watch?v=T2cf3mAPOD0

http://www.youtube.com/watch?v=bcuWwrp74G4

http://www.youtube.com/watch?v=q8wCg2Roqsw

Przykladowe kilkanascie fotek zrobionych ZTE v967S w "najlepszym" trybie w ustawieniach AUTO. Wg mnie zdjecia sa raczej slabe...ale nie ma co wymagac...

http://s1318.photobucket.com/user/bonte ... e%20Photos

Obrazek
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 245
Dołączył(a): sobota, 23 marca 2013, 22:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5

Reklama

Postprzez eSbe » niedziela, 2 czerwca 2013, 21:20

super, dzięki. Jakby władowali tam moduł aparatu taki jak w v987 byłby hit, a tak to ciężko sie zdecydować : )
Ile wytrzymuje Ci bateria w tym tel.?
Jak działa GPS ?
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Postprzez darkarhon » poniedziałek, 3 czerwca 2013, 00:56

Czy to cudo ma możliwość włączenia HOTSPOTA?
darkarhon
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 9 maja 2013, 10:49
Lokalizacja: Zabrze

Postprzez bartazzz » poniedziałek, 3 czerwca 2013, 10:25

ma. było widać na filmie
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Postprzez ra-vau » wtorek, 4 czerwca 2013, 20:51

Już na sprzedaż? Napisz chociaż, jakie masz uwagi odnośnie tego modelu :) ??? Wykonanie/spasowanie/działanie/ bateria? :idea:
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 1962
Dołączył(a): sobota, 9 lutego 2013, 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 96

Postprzez Kijan » niedziela, 9 czerwca 2013, 21:51

Już niedługo przyjdzie do mnie ten model. Postaram się napisać rzetelną recenzję i zrobić mały test :)
Kijan
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 5 czerwca 2013, 18:27
Lokalizacja: Lodz

Postprzez Magnez » poniedziałek, 24 czerwca 2013, 20:39

Bontek, to jak to wreszcie jest z tym dual sim? Gdy korzystasz z aero na jednej karcie to nie da sie dodzwonić na drugą czy da? Zależy mi na tym, żeby podczas korzystania z internetu na aero2 dało się do mnie dodzwonić (bez względu na to czy zerwie w tym momencie połączenie z aero czy nie)
Magnez
 
Posty: 14
Dołączył(a): niedziela, 12 maja 2013, 13:39
Lokalizacja: Grudziądz

Postprzez Ada$ » poniedziałek, 24 czerwca 2013, 22:58

a jak wygląda sprawa gdy zamiast aero jest drugi sim tel z innej sieci też nie da się dodzwonić podczas rozmowy? Przymierzam się do tego modelu i też posiadam 3 karty siim [play, plus aero] dlatego to dla mnie ważne.
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): czwartek, 5 sierpnia 2010, 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Postprzez lukkki » wtorek, 25 czerwca 2013, 00:42

Te zdjęcia jakby nieostre, nie?
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): piątek, 12 kwietnia 2013, 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Postprzez eSbe » wtorek, 25 czerwca 2013, 00:55

Magnez, da sie. On mial zle poustawiane priorytety na kartach.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Postprzez darkarhon » poniedziałek, 1 lipca 2013, 12:22

No wreszcie mam go w swoich łapkach. Pierwsze wrażenia super. Wykonanie telefonu b. dobre. Aero śmiga. Jak przeglądam strony to bez problemu idzie się dodzwonić na 2 sima (1 sim Aero 2 sim Orange). Nawet jestem zaskoczony jakością zdjęć. Zrobie porównanie z samsungiem neo V ktory mialem wczesniej i tez ma 5 Mpix.
darkarhon
 
Posty: 4
Dołączył(a): czwartek, 9 maja 2013, 10:49
Lokalizacja: Zabrze

Postprzez eSbe » poniedziałek, 1 lipca 2013, 13:19

darkarhon, czekamy : )
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama