• Reklama

ZTE v967s

ZTE :Pomoc techniczna, problemy, usterki, awarie, pomoc, wsparcie.

ZTE v967s

Postprzez sala666 » 23 sty 2014, o 11:19

Witam,

jestem posiadaczem telefonu ZTE v967s.

Telefon spadł na beton, rozbiła sie szybka, jak na foto niżej.

http://zapodaj.net/05d53678cc2d8.jpg.html>20140122_083926.jpg

Szybkę trzyma naklejona wczesniej folia, wszytsko dział normlanie.

Moje pytanie- czy jeżeli sprowadzę sobie z chin panel przedni to wymieni mi go ktoś w polsce ? po komisach jak byłem to byli niezbyt chętni. Do autoryzowanych serwisów ZTE w PL tez pisalem, nie robią odpłatnych wymian.

I drugie moje pytanie, czy w tym modelu panel przedni jest sklejony z panelem dotykowym, czy są osobno i wystarczy wymienić szybkę?

Ktoś doradzi ?
sala666
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 sty 2014, o 11:08
Telefon:: ZTE

Reklama

Re: ZTE v967s

Postprzez bartazzz » 23 sty 2014, o 11:25

wychodzi na to że można wymienic samą szybkę:
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5491
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE v967s

Postprzez fake4r » 23 sty 2014, o 11:27

Musisz pochodzić po komisach/serwisach, może trafisz na jakiegoś kumatego gościa co bez problemu to zrobi, bo reszta pewnie nie "chyta" się chińskich słuchawek :)
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5952
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: ZTE v967s

Postprzez bartazzz » 23 sty 2014, o 11:29

w zestawie są narzędzia więc może warto spróbować samemu jeśli nikt sie nie podejmie
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5491
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE v967s

Postprzez fake4r » 23 sty 2014, o 11:32

A jeżeli się nie ma o tym pojęcia to lepiej nie ruszać, bo można spieprzyć.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5952
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: ZTE v967s

Postprzez bartazzz » 23 sty 2014, o 11:35

a na forum nie mamy majsterkowicza, może ktoś by się głosił do pomocy?
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5491
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE v967s

Postprzez sala666 » 24 sty 2014, o 10:30

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


szczerze mówiąc to na to właśnie po cichu liczę !
Ewentualnie na wskazanie mi punktu w PL gdzie dadzą radę wymienić....
sala666
 
Posty: 2
Dołączył(a): 23 sty 2014, o 11:08
Telefon:: ZTE

Re: ZTE v967s

Postprzez Kobe8 » 24 sty 2014, o 11:22

Jak znajdziesz instrukcję serwisową do telefonu to myślę, że ktoś do pomocy może się znaleźć.
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama