• Reklama

ZTE v965/v880h

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez insider1g » sobota, 17 maja 2014, 03:48

trzeba ją dodać samemu
Kod: Zaznacz cały
ro.sf.lcd_density=215


zapisac i reboot

Pzdr
insider1g
 
Posty: 8
Dołączył(a): wtorek, 1 października 2013, 02:00

Reklama

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez Jacek0710 » środa, 4 czerwca 2014, 13:36

Sprawdzał ktoś jak z tą rozdzielczością?
Jacek0710
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 22 stycznia 2014, 12:29

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez pabloiw » środa, 4 czerwca 2014, 13:40

Tak, ja sprawdzalem, ale ikony są za małe i jednak wolę domyślną rozdzielczość DPI (pomimo tych dwóch błędów).

Wysłane z mojego ZTE V880H przy użyciu Tapatalka
pabloiw
 
Posty: 19
Dołączył(a): poniedziałek, 30 grudnia 2013, 14:52
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez fake4r » środa, 4 czerwca 2014, 14:28

Ja ustawiłem i jest gitara wszystko ładnie wygląda nic nie jest ucięte, a ikony no może trochę mniejsze ale nie robi mi to różnicy.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez gekeer » czwartek, 12 czerwca 2014, 01:19

Wie ktoś gdzie można dostać tylną klapkę do tego telefonu? Ta, którą mam, trochę skrzypi i zaczęło mnie to denerwować. Nigdzie nie mogę znaleźć tego elementu.
gekeer
 
Posty: 2
Dołączył(a): sobota, 22 lutego 2014, 03:18

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez fake4r » czwartek, 12 czerwca 2014, 09:45

Też szukałem ale nie znalazłem jej nigdzie.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez tas8 » wtorek, 24 czerwca 2014, 14:53

W najbliższych dniach powinienem być w posiadaniu białej tylnej klapki. Jeśli ktoś chętny prosze o info na priv.
tas8
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 12:19
Lokalizacja: Żyrardów

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez critters » środa, 25 czerwca 2014, 21:27

wiecie moze gdzie w brunomod znajduje sie wylaczanie czujnika zblizeniowego ? normalnie powinno chyba byc w ustawieniach polaczen i tam glebiej pod id rozmowcy w stocku jezeli dobrze pamietam to cos takiego bylo a w bruno pusto.
critters
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 16 kwietnia 2014, 20:43

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez fake4r » środa, 25 czerwca 2014, 21:31

Kolego nie przypominam sobie takiej opcji ze stock romu, ale mogę być w błędzie może ktoś inny to potwierdzi ?

Ja mam natomiast pytanie czy ktoś zna apke lub sposób na zmianę koloru diody LED ?
Dziś przypadkowo po znanym bugu z prockami MTK6589 wysyłając smsa o treści "=" telefon się resetuje, w moim przypadku się zresetował i dodatkowo po podłączeniu do ładowarki dioda zamiast świecić na czerwono to migała na przemian z kolorem pomarańczowym. Dotychczas widziałem tylko 2 kolory diody zielony i czerwony, ale jak widać są też inne. Pytanie brzmi jak je uaktywnić ? Wypróbowałem kilka popularnych aplikacji ze sklepu play ale nic nie dają albo jest czerwony kolor albo zielony. Zna ktoś na to sposób ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez Jacek0710 » czwartek, 25 września 2014, 22:43

Nie wiem dlaczego gdy próbuje wprowadzić zmiany w build.prop nie mogę ich zapisać ma ktoś jakiś pomysł? Używam total comandera.
Jacek0710
 
Posty: 12
Dołączył(a): środa, 22 stycznia 2014, 12:29

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez brt0555 » czwartek, 23 października 2014, 10:23

Panowie, postanowiłem wgrać dzisiaj do mojego zte v965 rom lewa os v5, sciągniety z linku @Wujka Niestety po wgraniu romu ukazuje sie napis zte przy wlaczeniu, zero dzwieku i tak telefon stoi, nawet gdy wyjme bateria i wloze ponownie to to samo. Co zrobic? komputer go wykrywa i moge wejsc w cwm po reboocie z mtk droid root, takie coś mi wyświetla:

http://postimg.org/image/vl7foj59p/
Ostatnio edytowano czwartek, 23 października 2014, 10:28 przez brt0555, łącznie edytowano 1 raz
brt0555
 
Posty: 167
Dołączył(a): niedziela, 1 grudnia 2013, 18:26
Pochwały: 2

Re: ZTE v965/v880h

Postprzez fake4r » czwartek, 23 października 2014, 10:25

A robiłeś wipe data ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama