• Reklama

ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez cyganteria » 6 lut 2014, o 18:38

Witam,

parę dni temu dostałem z Chin ZTE V965 z Androidem. Mam obawy czy Chińczyki nie zainstalowali jakiś dodatkowych, niepożądanych zmian w systemie. Czy przeinstalowaliście Androida po otrzymaniu telefonu czy zostawić takiego jak jest ? Jest się czego bać ?
cyganteria
 
Posty: 2
Dołączył(a): 6 lut 2014, o 18:35
Telefon:: ZTE

Reklama

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez piotrasta » 7 lut 2014, o 00:19

co prawda ściąłem dla siebie a820 lecz soft zmieniłem od razu grzebanie po menu z krzaczkami mnie przerażało :P
piotrasta
 
Posty: 30
Dołączył(a): 26 lis 2013, o 20:50
Telefon:: nokia, sony

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » 7 lut 2014, o 00:28

Warto zmienić soft na jakiś polecany na forum. Przede wszystkim dlatego, że w tych z którymi telefon przychodzi często wiele funkcji nie działa lub są niestabilne/prądożerne.
Bać się raczej nie ma czego. :)
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One -> Xiaomi Mi5S Plus
Avatar użytkownika
NikodemJ
 
Posty: 137
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 14:31
Pochwały: 2
Telefon:: OnePlus One
ROM: CM11S F2FS AK Kernel

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez fake4r » 7 lut 2014, o 00:31

Akurat v965 ma dobry sofcik i bez krzaczków, z językiem polskim więc zostawiłbym go. Ewentualnie jest chyba jakiś inny z polskim - lewa.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5951
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez bartazzz » 7 lut 2014, o 00:31

generalnie większość przychodzi z czystym softem z językie polskim i on chodzi dobrze. Dla fanów wydajnosći jest lewa (naprawdę szybka i nie zżerająca pamięci) ale nie ma języka polskiego ( można tylko spolszczyć)
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5490
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 99
Telefon:: Redmi
ROM: MIUI POLSKA

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez cyganteria » 7 lut 2014, o 18:25

ok, w takim razie chyba zostawię. Akurat nie mam żadnych krzaczków bo zainstalowany android to multilanguage. Oczywiście w androidzie jest bug typu. MasterKey, Extra field lenght i jeszcze jakiś jeden ale to większość androidów ma. Tablet po przeskanowaniu Dr Web też to ma.
cyganteria
 
Posty: 2
Dołączył(a): 6 lut 2014, o 18:35
Telefon:: ZTE

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » 13 lut 2014, o 00:47

A ma ktoś może ten czysty soft z językiem polskim w formie zip albo backupu z CWM? Bo widzę, ze większość obecnie dostępnych ma jedynie angielski. :)
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One -> Xiaomi Mi5S Plus
Avatar użytkownika
NikodemJ
 
Posty: 137
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 14:31
Pochwały: 2
Telefon:: OnePlus One
ROM: CM11S F2FS AK Kernel

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez fake4r » 13 lut 2014, o 00:57

Nie jestem pewien czy to nie ten rom
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tylko pod flashtoola z tego co tam pisze.

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5951
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » 13 lut 2014, o 03:10

Potwierdzam, jest to ROM z językiem polskim. Niestety wersja 4.1.2.
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One -> Xiaomi Mi5S Plus
Avatar użytkownika
NikodemJ
 
Posty: 137
Dołączył(a): 21 sie 2013, o 14:31
Pochwały: 2
Telefon:: OnePlus One
ROM: CM11S F2FS AK Kernel


Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama
cron