• Reklama

ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez cyganteria » czwartek, 6 lutego 2014, 18:38

Witam,

parę dni temu dostałem z Chin ZTE V965 z Androidem. Mam obawy czy Chińczyki nie zainstalowali jakiś dodatkowych, niepożądanych zmian w systemie. Czy przeinstalowaliście Androida po otrzymaniu telefonu czy zostawić takiego jak jest ? Jest się czego bać ?
cyganteria
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 6 lutego 2014, 18:35

Reklama

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez piotrasta » piątek, 7 lutego 2014, 00:19

co prawda ściąłem dla siebie a820 lecz soft zmieniłem od razu grzebanie po menu z krzaczkami mnie przerażało :P
piotrasta
 
Posty: 28
Dołączył(a): wtorek, 26 listopada 2013, 20:50

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » piątek, 7 lutego 2014, 00:28

Warto zmienić soft na jakiś polecany na forum. Przede wszystkim dlatego, że w tych z którymi telefon przychodzi często wiele funkcji nie działa lub są niestabilne/prądożerne.
Bać się raczej nie ma czego. :)
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One
NikodemJ
 
Posty: 134
Dołączył(a): środa, 21 sierpnia 2013, 14:31
Pochwały: 2

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez fake4r » piątek, 7 lutego 2014, 00:31

Akurat v965 ma dobry sofcik i bez krzaczków, z językiem polskim więc zostawiłbym go. Ewentualnie jest chyba jakiś inny z polskim - lewa.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez bartazzz » piątek, 7 lutego 2014, 00:31

generalnie większość przychodzi z czystym softem z językie polskim i on chodzi dobrze. Dla fanów wydajnosći jest lewa (naprawdę szybka i nie zżerająca pamięci) ale nie ma języka polskiego ( można tylko spolszczyć)
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez cyganteria » piątek, 7 lutego 2014, 18:25

ok, w takim razie chyba zostawię. Akurat nie mam żadnych krzaczków bo zainstalowany android to multilanguage. Oczywiście w androidzie jest bug typu. MasterKey, Extra field lenght i jeszcze jakiś jeden ale to większość androidów ma. Tablet po przeskanowaniu Dr Web też to ma.
cyganteria
 
Posty: 2
Dołączył(a): czwartek, 6 lutego 2014, 18:35

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » czwartek, 13 lutego 2014, 00:47

A ma ktoś może ten czysty soft z językiem polskim w formie zip albo backupu z CWM? Bo widzę, ze większość obecnie dostępnych ma jedynie angielski. :)
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One
NikodemJ
 
Posty: 134
Dołączył(a): środa, 21 sierpnia 2013, 14:31
Pochwały: 2

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez fake4r » czwartek, 13 lutego 2014, 00:57

Nie jestem pewien czy to nie ten rom
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
tylko pod flashtoola z tego co tam pisze.

Autor postu otrzymał pochwałę
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: ZTE V965 prosto z Chin a zainstalowany Android

Postprzez NikodemJ » czwartek, 13 lutego 2014, 03:10

Potwierdzam, jest to ROM z językiem polskim. Niestety wersja 4.1.2.
HTC Desire HD -> Lenovo A820 -> Xiaomi Hongmi -> Jiayu G4S -> OnePlus One
NikodemJ
 
Posty: 134
Dołączył(a): środa, 21 sierpnia 2013, 14:31
Pochwały: 2


Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama