• Reklama

ZTE V790

ZTE V790

Postprzez lukk » niedziela, 8 września 2013, 16:31

Witam wszystkich. Interesują mnie jakieś opinie na temat ZTE V790. Ma go ktoś ? Jest dostępny na alli w bardzo atrakcyjnej cenie. Czy aero 2 na nim będzie działało ?
Poniżej link do link do aukcji
http://www.aliexpress.com/item/Unlocked ... 71844.html
lukk
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 25 czerwca 2013, 19:52
Lokalizacja: katowni

Reklama

Re: ZTE V790

Postprzez bartazzz » niedziela, 8 września 2013, 18:58

ma bardzo szybko się zawali i zamuli i będzie nieużyteczny :(
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: ZTE V790

Postprzez lukk » niedziela, 8 września 2013, 19:12

Ja go potrzebuje do dzwonienia i przeglądania stron i tyle no ewentualnie skype czasem. Do tego też będzie bezuzyteczny ?
lukk
 
Posty: 4
Dołączył(a): wtorek, 25 czerwca 2013, 19:52
Lokalizacja: katowni

Re: ZTE V790

Postprzez bartazzz » niedziela, 8 września 2013, 19:18

przy tej ilości ROMU cache ze stron zamuli fona od razu
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5067
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: ZTE V790

Postprzez kinta » niedziela, 15 września 2013, 20:16

bosz
skad sie biora tacy?

mam od 3 miesiecy, polecam mocno. nic nie zamuli - jedynie problem jest ze skype - ale do rozwiazania bez problemu
Avatar użytkownika
kinta
 
Posty: 75
Dołączył(a): wtorek, 2 lipca 2013, 06:38
Lokalizacja: podkarpackie
Pochwały: 2

Re: ZTE V790

Postprzez krzysztofs1980 » piątek, 27 września 2013, 16:15

Ja kupiłem używam tydzień i jestem zawiedziony, gubi zasięg (dzwonie z jednego tel na drugi , i na zte słysze że nie osiągalny :))areo owszem działa ale strasznie wolno, może taki egzemplarz trafiłem ale ja uważam że nie wart nawet 100zł nie polecam
krzysztofs1980
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 25 września 2013, 12:48

Re: ZTE V790

Postprzez and79 » piątek, 27 września 2013, 16:34

krzysztofs1980 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Telefon ma polski język?
Możesz podać link do sprzedawcy u którego kupiłeś?
and79
 
Posty: 90
Dołączył(a): środa, 12 czerwca 2013, 14:54
Lokalizacja: wielkopolska
Pochwały: 2

Re: ZTE V790

Postprzez krzysztofs1980 » piątek, 27 września 2013, 22:05

Ma polski rom od bruno podobno dobry
Z powodu gubienia zasięgu czy areo czy play,sprawdzane też na tmobilku,telefon dla mnie bezużyteczny
Podobno to wina anteny w moim egzemplarzu , spróbuje zwrócić może odzyskam kaskę
http://www.aliexpress.com/snapshot/261639651.html
krzysztofs1980
 
Posty: 3
Dołączył(a): środa, 25 września 2013, 12:48


Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama