• Reklama

ZTE V5.3(pro) N939st

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez triode » poniedziałek, 18 stycznia 2016, 20:49

jest dostępna aktualizacja z dn4.01.16 dla modelu 939sc
zawiera kompleksowe rozwiązania dla większości problemów tego telefonu:z czujnikiem światła,kartą pamięci,kontaktami gps-em.
Ciekawe czy model n939 st doczeka się podobnej? :?:
triode
 
Posty: 45
Dołączył(a): poniedziałek, 7 września 2015, 22:18

Reklama

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez mamzgage95 » niedziela, 7 lutego 2016, 16:14

Właśnie pojawiła się aktualizacja : N939St_CNUnicom_1.36 :)
mamzgage95
 
Posty: 5
Dołączył(a): środa, 24 lipca 2013, 15:35
Lokalizacja: Wieluń

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » poniedziałek, 8 lutego 2016, 22:15

Prace trwają nad 1.36

Wysłane z mojego ZTE N939St przy użyciu Tapatalka
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 28 września 2015, 14:03
Pochwały: 5

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez triode » poniedziałek, 8 lutego 2016, 22:57

Pytanie:
jak przenieś Google Play na kartę pamięci lub do komputera?
na języku mi nie zależy,może być po angielsku.chętnie bym zainstalował tą aktualizację?
triode
 
Posty: 45
Dołączył(a): poniedziałek, 7 września 2015, 22:18

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » wtorek, 9 lutego 2016, 00:37

Chodzi ci jak zainstalować Google Play w nowym romie? Jeżeli tak to zainstaluj rom, root, twrp, gaaps.

Wysłane z mojego ZTE N939St przy użyciu Tapatalka
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 28 września 2015, 14:03
Pochwały: 5

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez chudybkl » sobota, 13 lutego 2016, 22:51

Witam jestem posiadaczem zte v5pro ;) probowalem zrobic upgrade jednak tak jak ktorys uzytkownik mial problem tak i ja mam . Widocznie u mnie sie nie da ;) Nie udalo sie i teraz nie mam wcale jezyka PL czy musze zrobic przywrocenie systemu ? Mam tez pytanko odnosnie 4 g ;) przebywam w usa aktualnie i mam karte tmobile ;) nigdy zte nie zlapal sieci 4g ;/ w czym moze byc problem?
chudybkl
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 13 lutego 2016, 22:43

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez brodziek » piątek, 1 kwietnia 2016, 03:42

Jaki obecnie Rom polecacie zainstalować?
Chodzi mi o to aby był j. polski i usunięte chińskie aplikacje.
Czy nadal jest polecany 1.35, czy może jest dostępne coś nowszego?
Ziela pisał, że trwają prace nad 1.36 - jaki efekt?
brodziek
 
Posty: 11
Dołączył(a): środa, 2 września 2015, 15:44

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » piątek, 1 kwietnia 2016, 10:29

1.36 odpuściłem. 1.35 nadal najlepszy.

Wysłane z mojego ZTE N939St przy użyciu Tapatalka
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 28 września 2015, 14:03
Pochwały: 5

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez brodziek » piątek, 1 kwietnia 2016, 11:35

Ok. Dzięki za info.
brodziek
 
Posty: 11
Dołączył(a): środa, 2 września 2015, 15:44

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez chudybkl » niedziela, 12 czerwca 2016, 22:51

Witam ! Jak zrobić update do wersji 1.35 ? ponieważ zrobiłem reset factory i jest wersja 1.36 a zalezy mi na tym zeby miec google play bo nie mając tego nie moge nawet głupiego FB zainstalować ;/ Prosze o pomoc ;)z góry dziekuje;)
chudybkl
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 13 lutego 2016, 22:43

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez Ziela » niedziela, 12 czerwca 2016, 23:32

Żeby mieć Google Play możesz również na 1.36 poprostu zainstalować GAAPSy .
Jeżeli uważasz mój post za pomocny możesz go pochwalić

ZTE V5 Pro: Build No. N939St_CNUnicom_1.35 by supercowz mod by Ziela HW Ver. P2 rooted/cleared/gapps
Ziela
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 28 września 2015, 14:03
Pochwały: 5

Re: ZTE V5.3(pro) N939st

Postprzez chudybkl » niedziela, 3 lipca 2016, 03:08

mógłbyś podpowiedzieć jak to zrobić skąd pobrać? Z góry dzięki ;)
chudybkl
 
Posty: 4
Dołączył(a): sobota, 13 lutego 2016, 22:43

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama