• Reklama

ZTE V 5 Android

ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 09:51

Koledzy walcze z tym telefonem strasznie.
Dostałęm go 2 tyg temu i niby ok ale...
MMs nie wysyła, i nie mam ustawien niektórych.Kopałem to forum żeby ustawić MMs. i znalazłem jak ale nie mam tych ustawien co piszecie. Mam wersje androida 4.4.2 taka jak wgrywala fabryka.
Chciałbym kit kata wgrac. Czy po wgraniu nowego androida przede wszystkim wszystko będzie po Polsku? i Czy wtedy MMS będzie można wysyłać?
Zaznaczam, że jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o wgrywanie i te sprawy, zlece to komuś , ale u nas w serwisie tele komor powiedziano mi , że wgrywanie Romow czy zmiany Androida jest nielegalne. Czemu?
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Reklama

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 10:14

Nielegalne? A gadanie głupot jest legalne?

Tu masz ROM z językiem polskim:

http://www.needrom.com/download/zte-v5- ... -dual-sim/

Poczytaj w necie jak to zrobić, wgrywanie romów jest zwykle banalnie proste, po co płacić komuś za to.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez Maltis » niedziela, 26 kwietnia 2015, 10:50

Haha :) mam 4.4.2 ale chcę wgrać kitkata :-)
Mam samochód ale chcę auto.. :-D
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:37

Kolego Maltis nie smiej się. Po prostu chce mieć nowsze oprogramowanie. Czy to takie smieszne??Czy masz 12 lat.
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:43

Brak wiedzy nadrabiasz obrażaniem kolegi?
Piszesz, że masz Androida 4.4.2 a chcesz zamiast niego wgrać Kit Kata. 4.4.2 to jest właśnie Kit Kat. Natomiast jeśli z jakiegoś powodu nie masz w nim języka polskiego, to podałem Ci link do romu, który taki język ma.
Capisci?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:47

A możecie podeslac mi polska wersje i jak wgrac ten Room?
Kolego nikogo nie obrazam i nie mam zamiaru, ale po co się smiac z mojego słabego poziomu wiedzy w zakresie telefoni komórkowej??
4.4.2. to chyba Billy Jeam a KitKat to 4.4.4. Może się myle?
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:50

Tak, mylisz się.

robimel napisał(a):A możecie podeslac mi polska wersje i jak wgrac ten Room?

Żartujesz? Przecież podałem Ci linka do tego romu.
Może wykaż odrobinę inicjatywy i poszukaj sposobu na instalację, bo widzę, że chcesz żeby zrobić wszystko za Ciebie.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:52

mam niby aktualizacje do wersji 1.15 ale po pobraniu kaze mi wlaczyc tel od nowa tzw reset i to robie ale niestety nic nowego i zaktualizowanego się nie pojawia.
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:53

Masz język polski w telefonie?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 11:57

mam ale wiele funkcji jest po angielsku.
A czemu nie mogę wysylac MMS?
A możesz mi powiedzieć jak się wlacza bądź wylacza transmisje danych??
Bo wcześniej miałem Samsunga S 3 i tak na gornej belce było wlaczanie tranmisji a tu nie mogę znalezdz,
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:02

Ty nie potrzebujesz nowszego romu - masz go. Ty potrzebujesz poznać lepiej swój telefon i jego obsługę. Poczytaj chociażby to forum.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5625
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:07

Kolego przeczytałem cale forum ponad 40 str i niewiele z tego rozumiem. Głownie chodzi o wysylanie MMS.
No i gdzie jest ta transmisja danych?????
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama