• Reklama

ZTE V 5 Android

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:23

będziesz się denerwowal pewnie ale wlasnie tego menadżera nie mam.W ustawieniach od góry jest:n sieci zwykle i bezprzewodowe i tam wifi, bluetooth, więcej, potem osobiste i tam wyświetlacz , dźwięk, security, konta potem system i tam feature, jezyk , data, bateria, aplikacje, info o tel, i more
to wszystko w ustawieniach
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Reklama

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:28

Denerwował się nie będę, ale cierpliwości już nie mam. Wolisz napisać, że nie masz tej opcji zamiast przejrzeć CAŁE menu ustawień i poszukać tego. Gdzieś to pewnie jest, bo to normalna opcja w dual simach (może nazywać się trochę inaczej, to wszystko zależy od romu).
Próbowałeś przełożyć karty tak jak piałem wcześniej?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 206
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:35

tak przelozylem karte i dalej MMS nie idzie a menu cale przejzalem i naprawdę menadżera nie ma. Daj meila to ci wysle zdjecie tej strony z ustawieniami
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:38

Ty nie miałeś sprawdzać czy idzie MMS tylko czy masz transmisję danych :roll:
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 206
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:40

nie ma tranmisji danych
tylko wifi działa a Data nie
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:50

Musisz więc naleźć tę opcję. Napisałem Ci, że to może się nazywać inaczej, szukaj czegoś związanego z SIM. Nie mam tego telefonu, nie wiem jak wygląda menu, podpowiadam Ci po omacku, a Ty oczekujesz, że poprowadzę Cię za rękę.
Najlepiej jakby podpowiedział ktoś kto ma tę słuchawkę.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 206
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez slavo22 » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:57

@robimel, naprawdę w całym necie nie ma odpowiedzi na Twje pytanie? 3 strony wątku o czymś, czego jest pełno w necie. Na początek radzę poczytać o androidzie, ewentualnie pobawić się fonem. Angielski w androidzie to banał. Dam linka do kilku romów, recovery itd, ale jak nie radzisz sobie z ang to lepiej chyba jednak komuś zapłacić http://forum.xda-developers.com/android ... st58517750
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1510
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez Maltis » niedziela, 26 kwietnia 2015, 14:02

Musisz ustawić APNy. Masz pomysł co to jest..? Jest to gdzieś w ustawieniach. Sieci mobilne albo coś w tym stylu. Nie pamiętam, bo już długo nie mam tego telefonu. Jak tam stawiasz APNy to będzie działać.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 14:11

Problem w tym, że autor wątku nie ma jakiejkolwiek wiedzy o Androidzie a z drugiej strony jakiejkolwiek chęci poduczenia się.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5637
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 206
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez Maltis » niedziela, 26 kwietnia 2015, 14:26

Na to my juz nic nie poradzimy.
NUBIA z5s->XIAOMI Mi3->IUNI U2->XIAOMI Mi4->NUBIA z7(nie MAX nie MINI)-> XXX
Avatar użytkownika
Maltis
VIP
 
Posty: 866
Dołączył(a): poniedziałek, 10 marca 2014, 13:14
Pochwały: 20

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 23:28

Kolego zle mnie oceniasz. Jestem facetem w poważnym wieku a Wy pewnie młodzi i lotni wiec obczajacie to lepiej. Po prostu , nie chodzi o to ze nie chce ale angielskiego nie czaje za bardzo i największy problem ze tego wszystkiego oczym piszecie nie ma u mnie w telefonie. APN wogole nie ma czegos takiego, przeszukałem caly telefon, internet poza wifi mi nie działa chociaż kafelek Data mam wlączony. Także to nie chodzi o to ze ja nie chce lub nie wiem o co chodzi ale po prostu czegos tu nie rozumiem bo telefon jest jakby ubogi w pewne dodatki.
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez INTseed » poniedziałek, 27 kwietnia 2015, 00:44

Jakie masz opcje w ustawieniach?
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama