• Reklama

ZTE V 5 Android

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:14

Rozwiń górną belkę, zaznacz kafelek Dane (może się nazywać jakoś podobnie). Jesli nie masz tam tego kafelka, wejdź w ustawienia, znajdź ustawienia paska powiadomień i dodaj ten kafelek.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Reklama

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:26

na gornej belce mam takie kafelki:
wlan, data, bluetooth, capture , airplane, clear, mute mode, rotation, sync, gps, sleep, sort, lockscreen, screen projecto

i który to??
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:28

Data.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:33

tez tak myslalem i mam wlaczone Data ale niestety internet nie dziala
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:35

i w dalszym ciągu pojęcia nie mam co zrobić żeby MMS przesylac.
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:36

Na wi-fi działa? Przy ikonie zasięgu wyświetla Ci się jakaś literka? Kartę sim włożyłeś do właściwego slotu?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 12:59

wifi działa bez problemu, karta sim w 1 slocie, nie ma zadnej literki przy zasiegu.
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:03

A co mi mówi " w pierwszym slocie"? Przecież ja nie ma tego telefonu. Jak masz ten slot opisany i jak opisany jest drugi slot.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:07

Nie rozumiem. Co mi mówi? Slot opisany jest sim 1 i sim 2
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:11

Zwykle jest opisany, np. przy jednym gsm, przy drugim wcdma. Jeśli nie są opisane, spróbuj włożyć tą kartę do drugiego slotu.
W ustawieniach, w menadżerze kart sim ustawiłeś z której kary ma iść transmisja danych?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez robimel » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:14

nic nie ustawiałem bo nie wiem jak to zrobić?Przepraszam ale naprawdę laikiem jestem
robimel
 
Posty: 38
Dołączył(a): czwartek, 9 kwietnia 2015, 22:30

Re: ZTE V 5 Android

Postprzez blue_voyager » niedziela, 26 kwietnia 2015, 13:17

Ustawienia - na samej górze powinien być Menadżer SIM (lub nazwany podobnie). Jest aktywny jeśli masz włożone dwie karty sim. Wchodzisz w to i przy każdej karcie zaznaczasz co z niej ma iść - połączenie głosowe, smsy, dane.
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama