• Reklama

ZTE Red Bull V5

ZTE Red Bull V5

Postprzez leszczu07 » niedziela, 15 czerwca 2014, 11:13

Cześć, Panowie i Panie czy ktoś z was kupił może tego smarta? Macie jakieś spostrzeżenia? W szczególności interesowałoby mnie działanie GPS i Aero2.
leszczu07
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 11 października 2012, 19:57
Lokalizacja: z marsa

Reklama

en.001phone.cn=

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez Robbo » niedziela, 15 czerwca 2014, 11:20

Aero nie działa Nie ma WCDMA 900 MHz tylko 850. To Snapdragon więc z GPS nie będzie żadnego problemu. W obecnym romie nie działają 2 karty ma być to usunięte w nowym romie.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez leszczu07 » niedziela, 15 czerwca 2014, 15:44

Czyli do dobrego GPS i Aero 2 z tańszych telefonów jest jak dotąd tylko red rice 1s?
leszczu07
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 11 października 2012, 19:57
Lokalizacja: z marsa

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez Robbo » niedziela, 15 czerwca 2014, 16:59

Tylko red rice ma Snapdragona

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez slm8 » niedziela, 15 czerwca 2014, 18:22

A na tej aukcji jest zte v5 z wcdma 900 http://www.ibuygou.com/p-zte_red_bull_v ... 8-usd.html
slm8
 
Posty: 12
Dołączył(a): niedziela, 1 czerwca 2014, 19:16

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez leszczu07 » niedziela, 15 czerwca 2014, 18:37

No właśnie wiem i dlatego myślałem, że znalazł się jakiś saper i sprawdził tego V5 :)
leszczu07
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 11 października 2012, 19:57
Lokalizacja: z marsa

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez Robbo » niedziela, 15 czerwca 2014, 21:18

Będę miał za jakieś 2 tygodnie.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez leszczu07 » niedziela, 15 czerwca 2014, 21:30

Będę Ci wdzięczny jak się pochwalisz smartem na forum w postaci jakiej mikrorecki, lub jakiegokolwiek opisu. Jakby było pasmo 900Hz to chętnie go zakupie. Próbuje ominąć to redmi 1s bo z wyglądu jest dla mnie paskudne :D
leszczu07
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 11 października 2012, 19:57
Lokalizacja: z marsa

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez Robbo » niedziela, 15 czerwca 2014, 22:39

Jasne, że się pochwalę. Wziąłem go dlatego, że ma 2 GB pamięci.
Wszędzie piszą, że ma jednak 850. Na pewno jest to lepsza opcja od 1s jeśli komuś nie przeszkadza brak Aero.

Ja i G2
Robbo
AKTYWNY
 
Posty: 769
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:25
Pochwały: 14

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez bar4u » niedziela, 15 czerwca 2014, 22:46

Pisałem już to X razy ale powtórzę 900Mhz to nie tylko Aero, każda nowa stacja jest stawiana na tej częstotliwości, sprawdź na btssearch...
Zobacz swoje okolice ile jest takich stacji operatora z którego korzystasz...
bar4u
AKTYWNY
 
Posty: 292
Dołączył(a): poniedziałek, 14 października 2013, 23:10
Pochwały: 5

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez ddr » niedziela, 15 czerwca 2014, 22:52

Też przed zakupem myślałem że redmi jest paskudne, ale w rękach jest elegancki jak sony, a długość oceniam na plus.

Wysłane z mojego HM 1SW
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez leszczu07 » niedziela, 15 czerwca 2014, 23:52

@ddr cieszy mnie to, że dokonałeś dobrego zakupu! O gustach się nie dyskutuje, mi sie sony tez nie podobają i na nie w ogóle nie patrze. Ogólnie w wygladu dla mnie to najbadziej HTC.
leszczu07
 
Posty: 31
Dołączył(a): czwartek, 11 października 2012, 19:57
Lokalizacja: z marsa

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama