• Reklama

ZTE Red Bull V5

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez swiezak82 » wtorek, 24 marca 2015, 22:14

Jak szukasz tej wersji v5 2gb to niestety nie pomogę Ci. Wszystkich, których mógłbym polecić to nie mają tej wersji na stanie.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1288
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Reklama

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez hellhammer » wtorek, 24 marca 2015, 22:16

a wersja 1/4?
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

ZTE V5 REDBULL MOBILE jak uzytkowac

Postprzez hellhammer » niedziela, 12 kwietnia 2015, 10:58

Witam.
Mam pare pytan odnosnie tego telefonu.
1. Jak zrootowac tel czy jest gdzies opcja zeby wlaczyc.
2. Jak odinstalowywuje sie tu programy? Za cholere znane mi sposoby z koszem, przytrzymaniem nie dzialaja.
3. Ile wam trzyma bateria do samego smsownja, dzwonienia?
4. Dziala tu otg?
5. Co odinstalowac na poczatek?
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: ZTE V5 REDBULL MOBILE jak uzytkowac

Postprzez swiezak82 » niedziela, 12 kwietnia 2015, 11:05

Myślę, że tutaj znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania viewtopic.php?t=9075
Przyjemnej lektury
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1288
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: ZTE V5 REDBULL MOBILE jak uzytkowac

Postprzez hellhammer » niedziela, 12 kwietnia 2015, 11:07

A dzieki :-) nie zauwazylem, pisze z tapatalka.
hellhammer
VIP
 
Posty: 1437
Dołączył(a): piątek, 4 lipca 2014, 13:25
Pochwały: 25

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez Igorow » poniedziałek, 18 maja 2015, 17:01

Mam pytanie, bawił się ktoś możne z re-partycjonowaniem wersji 8 GB? Niestety standardowo mamy 2GB pamięci wewnętrznej oraz ok 4,16GB również pamieci wewnętrznej ale oznaczonej jako internal sd-card. System oraz apki po przeniesieniu zajmuja łacznie ok 1,7GB z 2 GB przez co czasami przy aktualizacji telefon zgłasza bląd o zbyt małej ilości dostępnego miejsca.
Chętnie bym zmienił rozmiary partycji...

Gdzieś na 4pda widziałem tutorial po rosyjsku ale nie mogę obecnie go znaleść plus powiem szczerze wolałbym manuala po ang ;)

Edit: znalazłem również wersje po węgiersku? http://logout.hu/bejegyzes/batonyo/zte_ ... nalas.html

By może ktoś miał już przyjemność wykonywać wspomniana zabawę ze zmiana wielkości partycji?

Z gory dzieki za odpowiedz/porady.
Igorow
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 26 stycznia 2015, 15:51

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez qba11 » wtorek, 23 czerwca 2015, 22:55

Mam problem z aplikacją youtube na ZTE V5 Red Bull. Każdy filmik jak próbuję włączyć pojawia się informacja "Rozłączono z serwerem, Dotknij by ponowić próbę"

Ktoś wie co może być nie tak?

Pozdrawiam
qba11
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 11:18

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez swiezak82 » środa, 24 czerwca 2015, 00:40

W z7 mini był ten sam problem i pomagało zainstalowanie starszej wersji i nie aktualizowanie jej.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1288
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez qba11 » środa, 24 czerwca 2015, 09:58

Próbowałem starsze wersje 10.x oraz 6.x ale niestety nic nie pomogło. We wszystkich to samo :(
qba11
 
Posty: 8
Dołączył(a): poniedziałek, 1 czerwca 2015, 11:18

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez spazz » niedziela, 19 lipca 2015, 10:29

Witam!

posiadam v5 redbulla z 1 gb ramu. telefon dziala bez zarzutu az zaczely sie problemy z wywalajacymi sie uslugami google. postanowilem wtedy wgrac jakis rom customowy i wtedy zaczely sie problemy. wgralem cwm, gapps a potem jakis rom do zte znaleziony na necie (needarom.com). po tym zabiegu telefon sie uruchamia ale ciagle sie resetuje, nie wstaje wogole. dodatkwow nie dziala wi fi. przed flashowaniem wszystko gralo a teraz jest koszmar.
czy moglo byc tak ze radio od wi fi padlo podczas flashowania? czy jest jakis fabryny rom ktory moge wgrac zeby wrocic do poprzedniego stanu?
prosze o pomoc
spazz
 
Posty: 5
Dołączył(a): niedziela, 19 lipca 2015, 00:55

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez slavo22 » niedziela, 19 lipca 2015, 11:13

Badziewny rom, wifi nie działa pewno z jego powodu. Stockowy rom masz tutaj
http://www.needrom.com/download/zte-v5-red-bull/

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1507
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: ZTE Red Bull V5

Postprzez spazz » niedziela, 19 lipca 2015, 11:23

ten link chyba jest juz nieaktywny.. poszukam jeszcze gdzies tego pliku
spazz
 
Posty: 5
Dołączył(a): niedziela, 19 lipca 2015, 00:55

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama