• Reklama

ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez fido » środa, 1 czerwca 2016, 07:55

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale jak nie działa LTE to trzeba w ustawieniach ręcznie wybrać sieć tylko 2G i połączyć się nie pokaże się E a później z powrotem wybrać WCDMA,LTE czy jak tam jest i wówczas powinno być LTE oczywiście jak jest się w zasięgu.
fido
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): poniedziałek, 15 lipca 2013, 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Reklama

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez mjentos » piątek, 10 czerwca 2016, 16:35

mjentos
 
Posty: 15
Dołączył(a): niedziela, 29 września 2013, 23:40
Pochwały: 1

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez fido » sobota, 13 sierpnia 2016, 12:00

Witam
Czy ktoś już testował wersję MoKee 6.0 jeśli tak to jak się sprawuje, jak bateria, wifi, gps, camera jaka działa itp.
fido
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): poniedziałek, 15 lipca 2013, 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez mariusmd » sobota, 27 sierpnia 2016, 13:52

Ja używałem dosyć długo, wszystko działa to co czysty android oferuje, ale nie wgrywałem aparatu od nubii to nie powiem jak działa. Denerwował mnie strasznie drenaż baterii, około 2h SOT, może do 3h jeżeli na Wifi w ciągu dnia. Ogólnie nie widziałem różnicy 6.0 a 5.1 a na 5.1 jakby bateria troszkę lepiej. Ogólnie wg mnie każdy mokee słabo zoptymalizowany pod względem baterii. Od dzisiaj zainstalowałem Nubie 4.01 od Navina i testuje ( kole w oczy sporo chińszczyzny ale ciekawy jestem baterii)
mariusmd
 
Posty: 73
Dołączył(a): środa, 15 maja 2013, 15:09
Lokalizacja: Człuchów

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez fido » sobota, 27 sierpnia 2016, 14:01

Ale z tego co wiem to rom od Navina nie posiada języka polskiego chyba że się mylę możesz potwierdzić.
fido
AKTYWNY
 
Posty: 220
Dołączył(a): poniedziałek, 15 lipca 2013, 10:34
Lokalizacja: Kalisz

Re: ZTE nubia Z9 mini - brak internetu

Postprzez mariusmd » sobota, 27 sierpnia 2016, 17:20

Brak polskiego ale morelocale zainstalować można i nie ma tragedii. Teraz w xkom można kupić z9 max. Ciekawe jaki tam jest Rom. Bo polski powinien chyba być jak jest w polskiej dystrybucji
mariusmd
 
Posty: 73
Dołączył(a): środa, 15 maja 2013, 15:09
Lokalizacja: Człuchów

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama