• Reklama

ZTE nubia z7 Max

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez karuzel » 10 gru 2014, o 10:59

faktycznie już właśnie do tego doszedłem i teraz internety zapierdaczają ;)
karuzel
 
Posty: 86
Dołączył(a): 1 lip 2014, o 14:04

Reklama

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez pucolek » 11 gru 2014, o 21:17

pucolek
 
Posty: 4
Dołączył(a): 24 lis 2014, o 03:45

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Karmel123 » 11 gru 2014, o 22:15

znafca napisał(a):Jaka masz wersje softu wgraną? Jeśli wersję z 9 na początku to to nie jest oficjalne wydanie tylko custom multilang i tego nie zrobisz poprzez ota

Wysłane z mojego ONDA V989 przy użyciu Tapatalka


Dzięki znafca, rzeczywiście tak było. A który rom multilang jest teraz najnowszy? Bo na needromie widzę tylko 1.41 multilanga, reszta to tylko eng i chiński. No chyba że da się to zrobić przez MoreLocale?
Karmel123
 
Posty: 36
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:15

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez garibaldi » 14 gru 2014, o 10:49

Witam kolegów.

Mam problem z moim ZTE NUBIA Z7 MAX. Uaktualniłem telefon do wersji 1,6, to że ma tylko język angielski i chiński mi nie przeszkadza.Ale to że działają google to już problem. Stosowałem już różne metody zastosowania GAPS z internetu i nie działa. Może macie jakiś pomysł. Dzięki
garibaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): 19 wrz 2013, o 19:34

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez garibaldi » 14 gru 2014, o 10:52

Przepraszam, uaktualniłem do wersji 1,50
garibaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): 19 wrz 2013, o 19:34

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez znafca » 14 gru 2014, o 11:56

Na oficjalnej stronce najnowszy soft to 1.48 http://www.nubia.cn/service.php?sid=5
znafca
 
Posty: 163
Dołączył(a): 15 cze 2014, o 14:44
Pochwały: 7

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez garibaldi » 14 gru 2014, o 13:25

Już mi się udało wgrać google. A mój soft 1,50
garibaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): 19 wrz 2013, o 19:34

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez rk.rk » 14 gru 2014, o 20:12

Testował ktoś ładowanie bezprzewodowe ?
Jak tak , to jak szybko się ładuje i na jakiej ładowarce.
rk.rk
AKTYWNY
 
Posty: 623
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 23:17
Pochwały: 9

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Karmel123 » 16 gru 2014, o 01:54

Trzeba instalować te wszystkie updaty po kolei? Czy po po prostu wgrać od razu te najnowsze 1.50 i będzie działać? Przez jakie recovery najlepiej wgrywać? Może być przez te stockowe od ZTE?
Karmel123
 
Posty: 36
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:15

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez rk.rk » 16 gru 2014, o 10:34

Jak aktualizacja przez FOTA ,to tylko na stockowym recovery .
rk.rk
AKTYWNY
 
Posty: 623
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 23:17
Pochwały: 9

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Karmel123 » 16 gru 2014, o 19:13

Właśnie nie chodzi mi o FOTA, tylko teraz mam rom multilang, a chce się przenieść na to najnowsze 1.50.
Karmel123
 
Posty: 36
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:15

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez garibaldi » 16 gru 2014, o 21:08

Ściągnełem 1,5 , zmieniłem nazwę na uptade i poszło. Wersja ang. i chińska bez googli, ale to też da się naprawić.
garibaldi
 
Posty: 19
Dołączył(a): 19 wrz 2013, o 19:34

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama