• Reklama

ZTE nubia z7 Max

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Flyagaric » piątek, 11 listopada 2016, 15:02

Bezpieczniej jest założyć, że to UHS są problemem. Tak zrobię.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2646
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Reklama

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez HankaW.redna » piątek, 11 listopada 2016, 20:53

padła Motorolka w domu i trzeba było przeprosić się z Nubią, na CM12 miałam z nią straszne problemy bo nie pełniła funkcji praktycznie podstawowej telefonu - nie można było zadzwonić

no i dziś zasiadłam, podumałam, dodałam dwa do dwóch i wrzuciłam CM13

gappsy pomyliłam ;) ale na szczęście nie uwaliło to fona i teraz znów śmiga jak miło

polecam CM 13 z Needrom, bardzo fajnie hula, nic chyba nie będzie tak konfigurowalne jak CM11 ale z kolei bez partycji było słabo bo miejsce na aplikacje się jakoś szybko kończyło

:mrgreen:
HankaW.redna
 
Posty: 31
Dołączył(a): środa, 2 lipca 2014, 14:42

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Flyagaric » sobota, 12 listopada 2016, 03:36

Te nowe NubiaUI są ponoć całkiem użyteczne. Wygląda to też całkiem bajerancko - w oczach mojej żony pewnie będzie miało znaczenie.
Jaką przewagę da mi CM13?
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2646
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez zawel » sobota, 12 listopada 2016, 13:25

Nowszy android, poza tym ja mam takie złudzenie że sprawniej trochę działa, ale niestety bluetooth dostał czkawki więc wróciłem do CM12.1 od Paolo i (przynajmniej u siebie) nie widzę żadnych słabości.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 419
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez SeventyThree » wtorek, 15 listopada 2016, 18:01

zawel napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Serio? Ten oficjalny ROM NX505J-389 ma czkawkę na BT?
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
SeventyThree
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): środa, 30 lipca 2014, 16:28
Lokalizacja: GDA
Pochwały: 3

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Flyagaric » wtorek, 15 listopada 2016, 19:00

Nie, mowa wcześniej była o CM13.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2646
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez baxy » czwartek, 17 listopada 2016, 20:47

Witam
Testował może ktoś z was ten rom? Jest polski?
http://www.needrom.com/download/nubia-z ... /#comments
baxy
 
Posty: 135
Dołączył(a): wtorek, 24 sierpnia 2010, 15:35

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Flyagaric » czwartek, 17 listopada 2016, 22:28

Moja Z7 jeszcze nie doszła.
Napisane, że ma Multilang, więc PL pewnie też.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2646
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez SeventyThree » piątek, 18 listopada 2016, 00:39

baxy napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Ja testuję, ale nie customa, tylko official 3.89. Oczywiście PL nie ma, ale po dograniu lokalizacji mi wystarcza.
http://www.needrom.com/download/z7maxnx ... %ef%bc%89/

Na razie bateria dobrze trzyma i co dla mnie ważne BT działa, ale to dopiero I dzień ;-)

Poza tym wizualnie bardziej, zdecydowanie bardziej, mi pasuje Resurrection lub CM ...

W systemach bardzo wkurza mnie wywalanie wszystkich ikon na pulpit i na konieczność wrzucania apek do folderów. Bzdura.


A z cyklu ciekawostki ... za każdą zmianą ROMu, zmienia mi się MAC adres WIFI ... Ha!!!
żeby był jakiś porządek i sens wszystkiego nieznanego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...
SeventyThree
AKTYWNY
 
Posty: 229
Dołączył(a): środa, 30 lipca 2014, 16:28
Lokalizacja: GDA
Pochwały: 3

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez mentorkmk » piątek, 18 listopada 2016, 15:56

to chyba normalne, przy kazdej zmianie miui-cm zmienia sie mac, ale po powrocie jest dokladnie ten sam, specyficzny dla kazdego customa
Avatar użytkownika
mentorkmk
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): środa, 6 listopada 2013, 23:42
Pochwały: 13

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez Thyler » piątek, 18 listopada 2016, 23:36

Mam pytanie.
Czy ktoś jest w stanie przetestować na tym telefonie jak działa VR? Czy jest to używalne? Czy tak zacina/nie ma żyro, w związku z czym nie ma opcji?

Szukam po sieci informacji na ten temat, ale cisza - żadnych filmów, żadnych testów... nic...
Thyler
 
Posty: 28
Dołączył(a): środa, 10 grudnia 2014, 11:31

Re: ZTE nubia z7 Max

Postprzez tomikitwo » sobota, 19 listopada 2016, 14:58

Testowałem VR i na sofcie z którym przychodzi ten telefon działa idealnie.
Avatar użytkownika
tomikitwo
AKTYWNY
 
Posty: 736
Dołączył(a): czwartek, 18 lutego 2016, 17:38
Pochwały: 24

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama