• Reklama

ZTE Nubia Z11 Max

ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez okikus » 25 lis 2016, o 19:38

Dwa dni temu dotarła do mnie Nubia Z11 Max kupiona na Ali 11.11 za 232$ - 20% zwrotu z Planet Plus.

Jestem MEGA zadowolony po przesiadce z LETV X600. Ekran amoled 6" jest świetny, czytnik linii papilarnych działa bardzo dobrze. Bateria trzyma dłużej niż w X600 - czyli 1,5 dnia "mojego użytkowania", ładuje się bardzo szybko. Minusem jest oprogramowanie, telefon przyszedł z mieszanką chińskiego, angielskiego i polskiego. Zmieniłem na rom z Needrom, ale na razie brak języka polskiego. Jakość dźwięku i zdjęcia są na bardzo dobrym poziomie. Jeśli kogoś interesuje to w Antutu uzyskał ponad 80000 pkt. nie mam mowy o żadnych przycinkach w normalnym użytkowaniu.
Avatar użytkownika
okikus
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 11:05
Lokalizacja: Stąd
Pochwały: 11

Reklama

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez tpawel » 25 lis 2016, o 20:04

Jaki SoT przy tych półtora dnia?
Zdjęcia lepsze niż na x600?

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP
 
Posty: 2169
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 46

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez okikus » 25 lis 2016, o 20:11

Sot Sotowi nierówny, spróbuje go przetestować jakimś programem, może GSam Battery Monitor?
Zdjęcia moim zdaniem lepsze, 16 mpx robi swoje. Oczywiście w słabym oświetleniu cudów nie ma.
Avatar użytkownika
okikus
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 11:05
Lokalizacja: Stąd
Pochwały: 11

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez SEBOLFC » 25 lis 2016, o 20:32

Możesz wrzucić jakieś przykładowe fotki?
SEBOLFC
AKTYWNY
 
Posty: 573
Dołączył(a): 26 cze 2015, o 03:17
Pochwały: 2

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez okikus » 25 lis 2016, o 20:36

Wrzucę jutro, do 23 jestem w pracy :-D
Avatar użytkownika
okikus
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 11:05
Lokalizacja: Stąd
Pochwały: 11

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez tpawel » 25 lis 2016, o 20:49

To był mój typ zamiast redmi pro,ale 300$ za snapa 652 to sporo, teraz kupi poniżej 250$ i to jest naprawdę spoko jak za amoled, dużą baterie i dac

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
tpawel
VIP
 
Posty: 2169
Dołączył(a): 23 lut 2015, o 12:14
Pochwały: 46

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez Flyagaric » 25 lis 2016, o 23:15

No dużo ... Nubia panie.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2774
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 54

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez okikus » 26 lis 2016, o 17:50

W załączniku SOT, chyba nie jest źle. Jasność ekranu ustawiona automatycznie, grałem w gry, instalowałem aplikacje, przeglądałem internet itp...
http://cloud.tapatalk.com/s/5839a050ae17f/Screenshot_2016-11-26-15-46-01.png?

A tutaj próbki zdjęć, fotografem to ja nie jestem :-P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Avatar użytkownika
okikus
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 11:05
Lokalizacja: Stąd
Pochwały: 11

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez Sali62 » 2 gru 2016, o 14:25

A jakiś ROM jest dobry na ten telefon? Ktoś wie?
Sali62
 
Posty: 33
Dołączył(a): 12 cze 2015, o 23:27
Pochwały: 2

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez Flyagaric » 2 gru 2016, o 15:16

Nubia UI jest niezła, ale nie mam pojęcia jak ze spolszczeniem.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2774
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 54

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez Sali62 » 2 gru 2016, o 15:34

Jak jest angielski to dla mnie ważniejsze czy wszystko działa niż spolszczenie. Jest z Google od razu, bez chińskiego badziewia?
Sali62
 
Posty: 33
Dołączył(a): 12 cze 2015, o 23:27
Pochwały: 2

Re: ZTE Nubia Z11 Max

Postprzez okikus » 2 gru 2016, o 19:13

Ja siedzę na tym romie:
http://www.needrom.com/download/z11max- ... orom-v4-0/
Brak chińskiego badziewia, niestety nie ma języka polskiego.
Nie wiem jaką wersję Xposed wgrać. Restarty nie pomagają, wyskakuje mi taki komunikat:
Obrazek
Avatar użytkownika
okikus
AKTYWNY
 
Posty: 271
Dołączył(a): 21 lut 2013, o 11:05
Lokalizacja: Stąd
Pochwały: 11

Następna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron