• Reklama

ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez Dablju » niedziela, 20 lipca 2014, 12:08

U mnie jak złapie to już trzyma ale za to długo musze czekać aż znajdzie te satelity, czasem nawet kilka minut. Na poprzednim ROMie łapał szybciej, musiałby może pokombinować z GPS.conf
Dablju
VIP
 
Posty: 964
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 31

Reklama

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » niedziela, 20 lipca 2014, 12:10

Na ruskim b06 łapał szybko i trzymał ok. Nie było problemów

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez TwojPsycholog » niedziela, 20 lipca 2014, 13:31

fawqlec napisał(a):Na ruskim b06 łapał szybko i trzymał ok. Nie było problemów

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka


A jak jest z tym ruskim ? Jest po Polsku ?
Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): sobota, 11 stycznia 2014, 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » niedziela, 20 lipca 2014, 13:36

Tak. Ma polski

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez zjawa13 » niedziela, 20 lipca 2014, 15:45

Mam pytanie, posiadam ten telefon od paru dni i mam chiński officjal B06. Wszystko by było ok, ale mam problem z wifi po odejściu kawałek od routera, gdy znika jedna kreska zasięgu, prędkość wifi diametralnie spada. Gdy odejdę jeszcze kawałek dalej już w ogóle nie działa, a zasięg jest dalej 3 kreski. Coś jak na tym filmiku http://youtu.be/0kDT7sdHEWA. Co mógłbym zrobić, żeby to naprawić, ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Bo nie wiem czy mam odsyłać z powrotem do chin na gwarancje... =/
zjawa13
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 20 lipca 2014, 15:35

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez TwojPsycholog » poniedziałek, 21 lipca 2014, 12:15

Jak wejść do trybu fastboot ? Próbowałem Power + Volume UP + Down i wchodzi mi do jakiegoś menu ale podczas instalacji CWM nie wykrywa mi telefonu. Sterowniki instalowałem.
Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): sobota, 11 stycznia 2014, 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » sobota, 26 lipca 2014, 11:51

Witajcie. Też macie widoczne zacinki w animacjach? I druga sprawa, u mnie w chrome gdy mam otwarte np 2 karty, to gdy przejdę do widoku kart to karta nie ogladana przed chwilą ma tak jakby zwiększony kontrast. Po wejściu w kartę jest tak z pół sekundy a potem już normalnie i tak jest zawsze. Też tak macie?
meler
 
Posty: 16
Dołączył(a): niedziela, 9 marca 2014, 17:04

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez zjawa13 » niedziela, 27 lipca 2014, 19:36

Mi wszystko pięknie chodzi, tylko to wifi doskwiera strasznie =/
zjawa13
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 20 lipca 2014, 15:35

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » niedziela, 27 lipca 2014, 21:35

Ja wlasnie na Wifi nice narzekam. Ale the zacinki SA wkurzajace
meler
 
Posty: 16
Dołączył(a): niedziela, 9 marca 2014, 17:04

Re: Odp: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » niedziela, 27 lipca 2014, 21:43

meler napisał(a):Ja wlasnie na Wifi nice narzekam. Ale the zacinki SA wkurzajace


A jaki masz rom?

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): piątek, 12 lipca 2013, 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » niedziela, 27 lipca 2014, 23:08

Obecnie ten modyfikowany z needrom. Na b06 to samo.
meler
 
Posty: 16
Dołączył(a): niedziela, 9 marca 2014, 17:04

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez bolczan » środa, 20 sierpnia 2014, 17:55

Nie wiecie może czy da się zrobić tak aby przyciski dolne były cały czas podświetlone gdy włączone jest ekran? A nie tylko w ciemności?

Wysłane z mojego ZTE V975 przy użyciu Tapatalka
_
bolczan
 
Posty: 95
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 12:27
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama