• Reklama

ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez Dablju » 20 lip 2014, o 12:08

U mnie jak złapie to już trzyma ale za to długo musze czekać aż znajdzie te satelity, czasem nawet kilka minut. Na poprzednim ROMie łapał szybciej, musiałby może pokombinować z GPS.conf
Dablju
VIP
 
Posty: 993
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 35
Telefon:: ZTE Geek
ROM: 4.2.2

Reklama

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » 20 lip 2014, o 12:10

Na ruskim b06 łapał szybko i trzymał ok. Nie było problemów

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): 12 lip 2013, o 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2
Telefon:: ZTE v975 Geek

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez TwojPsycholog » 20 lip 2014, o 13:31

fawqlec napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jak jest z tym ruskim ? Jest po Polsku ?
Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9
Telefon:: Zenfone 5 2/16

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » 20 lip 2014, o 13:36

Tak. Ma polski

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): 12 lip 2013, o 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2
Telefon:: ZTE v975 Geek

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez zjawa13 » 20 lip 2014, o 15:45

Mam pytanie, posiadam ten telefon od paru dni i mam chiński officjal B06. Wszystko by było ok, ale mam problem z wifi po odejściu kawałek od routera, gdy znika jedna kreska zasięgu, prędkość wifi diametralnie spada. Gdy odejdę jeszcze kawałek dalej już w ogóle nie działa, a zasięg jest dalej 3 kreski. Coś jak na tym filmiku http://youtu.be/0kDT7sdHEWA. Co mógłbym zrobić, żeby to naprawić, ktoś spotkał się z takim przypadkiem? Bo nie wiem czy mam odsyłać z powrotem do chin na gwarancje... =/
zjawa13
 
Posty: 2
Dołączył(a): 20 lip 2014, o 15:35
Telefon:: zte

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez TwojPsycholog » 21 lip 2014, o 12:15

Jak wejść do trybu fastboot ? Próbowałem Power + Volume UP + Down i wchodzi mi do jakiegoś menu ale podczas instalacji CWM nie wykrywa mi telefonu. Sterowniki instalowałem.
Pośrednicze w zamawianiu telefonów z Chin ! Najniższe prowizje ! http://telchina.pl/kupno-telefonu-na-twoj-adres-t10812.html
Avatar użytkownika
TwojPsycholog
 
Posty: 176
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 19:39
Lokalizacja: telchina.pl
Pochwały: 9
Telefon:: Zenfone 5 2/16

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » 26 lip 2014, o 11:51

Witajcie. Też macie widoczne zacinki w animacjach? I druga sprawa, u mnie w chrome gdy mam otwarte np 2 karty, to gdy przejdę do widoku kart to karta nie ogladana przed chwilą ma tak jakby zwiększony kontrast. Po wejściu w kartę jest tak z pół sekundy a potem już normalnie i tak jest zawsze. Też tak macie?
meler
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 mar 2014, o 17:04
Telefon:: Xperia p

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez zjawa13 » 27 lip 2014, o 19:36

Mi wszystko pięknie chodzi, tylko to wifi doskwiera strasznie =/
zjawa13
 
Posty: 2
Dołączył(a): 20 lip 2014, o 15:35
Telefon:: zte

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » 27 lip 2014, o 21:35

Ja wlasnie na Wifi nice narzekam. Ale the zacinki SA wkurzajace
meler
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 mar 2014, o 17:04
Telefon:: Xperia p

Re: Odp: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez fawqlec » 27 lip 2014, o 21:43

meler napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jaki masz rom?

Wysłane z mojego G4S przy użyciu Tapatalka
Było Lenovo a820, Lenovo s750, ZTE v967s, ZTE987, ZTE v975, Jiayu G4S teraz miało być Lenovo S860 lub Xiaomi Redmi Note i zostało Xiaomi
Avatar użytkownika
fawqlec
 
Posty: 152
Dołączył(a): 12 lip 2013, o 14:17
Lokalizacja: Katowice
Pochwały: 2
Telefon:: ZTE v975 Geek

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez meler » 27 lip 2014, o 23:08

Obecnie ten modyfikowany z needrom. Na b06 to samo.
meler
 
Posty: 15
Dołączył(a): 9 mar 2014, o 17:04
Telefon:: Xperia p

Re: ZTE Geek V975 Intel Atom Z2580 2.0 Ghz

Postprzez bolczan » 20 sie 2014, o 17:55

Nie wiecie może czy da się zrobić tak aby przyciski dolne były cały czas podświetlone gdy włączone jest ekran? A nie tylko w ciemności?

Wysłane z mojego ZTE V975 przy użyciu Tapatalka
_
bolczan
 
Posty: 106
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 12:27
Pochwały: 2
Telefon:: ZTE V975

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama