• Reklama

ZTE Blade A1- problem z aparatem

ZTE Blade A1- problem z aparatem

Postprzez Perun » wtorek, 24 maja 2016, 19:10

Witam, sprowadziłem sobie z chin model wymieniony w temacie. Wszystko działa a telefon naprawdę ładny. Tylko jak wchodzę w "Camera" czyli systemowy aparat to wyskakuje mi od razu komunikat "Niestety aplikacja Camera została zatrzymana" natomiast jak po-instalowałem różne apki do aparatu to mi normalnie robi zdjęcia i nagrywa filmy..
Macie pomysł jak to naprawić?
Avatar użytkownika
Perun
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 2 listopada 2015, 19:26

Reklama

Re: ZTE Blade A1- problem z aparatem

Postprzez swiezak82 » środa, 25 maja 2016, 18:55

Zapewne aktualizacja romu albo wgranie innego pomoże.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1288
Dołączył(a): czwartek, 24 kwietnia 2014, 12:42
Pochwały: 36

Re: ZTE Blade A1- problem z aparatem

Postprzez koko1108 » środa, 25 maja 2016, 19:28

to przez ustawiony jezyk. Wróć do jezyka angielskiego i bedzie daiałała aplikacja aparatu. Na forum 4pda był jakiś poradnik jak coś zmienić i bedzie działało na innych jezykach ale nie pamiętam gdzie to było. Z mojej strony polecam Ci BetterCamera do tego telefonu :-)
koko1108
 
Posty: 186
Dołączył(a): niedziela, 24 marca 2013, 17:26
Lokalizacja: krk
Pochwały: 1

Re: ZTE Blade A1- problem z aparatem

Postprzez Perun » środa, 25 maja 2016, 22:07

Wgrałem Titanium Backup i usunalem Camera, mialem nadzieje ze system and apk updates wykryje ze jej nie ma i wrzuci nowa instalke a tu zonk. Zostałęm bez Camera apk :D

Teraz bądź tu mądry i wgraj jakiegos roma >.<
Avatar użytkownika
Perun
 
Posty: 49
Dołączył(a): poniedziałek, 2 listopada 2015, 19:26

Re: ZTE Blade A1- problem z aparatem

Postprzez maelo77 » wtorek, 19 lipca 2016, 23:13

Witam,

Poradnik jak naprawić problem z aparatem. https://youtu.be/tXPZc6QOu3g
W dniu dzisiejszym dotarł do mnie telefon. Zrobiłem zgodnie z tym filmem i aplikacja aparat działa.

A tu forum - bardzo dużo informacji.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=757116

Pozdrawiam
maelo77
 
Posty: 41
Dołączył(a): niedziela, 8 grudnia 2013, 15:43


Powrót do ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama