• Reklama

ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez irek1973 » 15 lut 2014, o 18:54

piryt napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

WCDMA 850Mhz ciekawe czy błąd czy na chinski rynek aparat bo aero wg. tego
co tu mają napisane nie pójdzie!!!
irek1973
 
Posty: 40
Dołączył(a): 30 lis 2013, o 19:26
Telefon:: HTC

Reklama

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez lukkki » 15 lut 2014, o 19:07

Teraz za $319.99
lukkki
VIP
 
Posty: 900
Dołączył(a): 12 kwi 2013, o 19:18
Lokalizacja: EU
Pochwały: 13

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez lew3k » 15 lut 2014, o 21:02

lew3k
 
Posty: 7
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 15:00
Telefon:: S2

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez norskee » 15 lut 2014, o 21:36

irek1973 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

WCDMA 850Mhz ciekawe czy błąd czy na chinski rynek aparat bo aero wg. tego
co tu mają napisane nie pójdzie!!!


Ale bzdury chłopie opowiadasz, na chiński rynek jest standard tdscdma, a nie wcdma 850...
norskee
 
Posty: 115
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 18:37
Pochwały: 7
Telefon:: zenfone 5

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez lew3k » 15 lut 2014, o 23:00

norskee napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

WCDMA 850Mhz ciekawe czy błąd czy na chinski rynek aparat bo aero wg. tego
co tu mają napisane nie pójdzie!!!


Ale bzdury chłopie opowiadasz, na chiński rynek jest standard tdscdma, a nie wcdma 850...


Ale aero nie pojdzie...czy pojdzie? :)
lew3k
 
Posty: 7
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 15:00
Telefon:: S2
Góra

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez fake4r » 15 lut 2014, o 23:03

aero2 potrzebuje WCDMA 900mHz
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez norskee » 15 lut 2014, o 23:54

zp998 ma 900mhz, nigdy nie można się kierować bandami, które podają w specyfikacjach. Wejdź sobie na zopotel.pl i zobacz jaki band ma. I tak 998 to jest słaba opcja, mimo sporych możliwości daje zbyt mało. icoean x7s będzie raczej lepszą opcją.

998 ma na 100% 900mhz, bo jak wchodził do polskiego sklepu to nawet na facebooku napisali, że zwrócili uwagę na to i dali mu te 900mhz w odróżnieniu do zp700 i 820
norskee
 
Posty: 115
Dołączył(a): 2 gru 2013, o 18:37
Pochwały: 7
Telefon:: zenfone 5

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez marx » 16 lut 2014, o 09:42

Wiekszość nowych modeli Zopo obecnie ma juz zakres 3G 900MHZ, co najmniej 3 modele zopo obsługuja Aero2
marx
Administrator
 
Posty: 7638
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez lew3k » 16 lut 2014, o 22:15

To jak to jest z tymi ZP998 "850/2100"? Ktoś kiedyś zastosował skrót myślowy i nie dopisał 900 mhz? I tak plota powstala?... Bo już sam nie wiem...
lew3k
 
Posty: 7
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 15:00
Telefon:: S2

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez zelka » 17 lut 2014, o 00:08

Z tego co wyczytałem to 850/2100 jest w Zopo 9520, który to jest wydawany na rynek chiński. Natomiast ZP998 ma 900/2100 i jest wydany na rynek europejski.
zelka
 
Posty: 65
Dołączył(a): 23 sty 2014, o 22:23
Telefon:: Oneplus One
ROM: CM11S

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez lew3k » 17 lut 2014, o 01:03

lew3k
 
Posty: 7
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 15:00
Telefon:: S2

Re: ZOPO ZP998 z procesorem 8x1,7GHz

Postprzez kojot » 17 lut 2014, o 09:54

Orientujecie sie kiedy wyjdzie jakiś update softu?
kojot
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): 22 lut 2013, o 19:48
Lokalizacja: --
Telefon:: ZP998

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość