• Reklama

ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Postprzez markus70 » 2 mar 2014, o 06:45

lajsta napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Zoposhop to nie jest to samo, co zopomobileshop. W poprzednim poście masz linka do europejskiej części tego sklepu, skąd można zamówić telefony dostępne w magazynie we Włoszech
markus70
VIP
 
Posty: 971
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 18
Telefon:: Z reguły Xiaomi :)

Reklama

Re: ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Postprzez secretsanta » 2 mar 2014, o 10:33

A tak z ciekawości to http://www.zoposhop.com/ czy http://www.zopomobileshop.com/ to "bardziej prawdziwy" i "bardziej oficjalny"
sklep Zopo?
Sądząc po wyglądzie strony i częstotliwości wprowadzania promocji raczej będzie to zopomobileshop?
secretsanta
NewsMan
 
Posty: 427
Dołączył(a): 9 lut 2014, o 16:22
Pochwały: 22
Telefon:: zopo zp990+

Re: ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Postprzez markus70 » 2 mar 2014, o 13:30

secretsanta napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


tu odpowiedź na pierwsze pytanie - lista oficjalnych sprzedawców:
http://zopomobile.cn/where-to-buy-zopo-phones/

plus oczywiście sklep producenta - http://www.zoposhop.com/
markus70
VIP
 
Posty: 971
Dołączył(a): 31 paź 2012, o 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 18
Telefon:: Z reguły Xiaomi :)

Re: ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Postprzez materna10 » 18 kwi 2014, o 16:34

Czy macie problem z wyświetlaniem kontaktów ? mam w telefonie dwie karty jedną Plus-a drugą Play i dla Plusa numery przychodzące nie mają przedrostka +48 i nie są rozpoznawane z kontaktów, czy ktoś z Was też ma taki problem?
materna10
 
Posty: 12
Dołączył(a): 3 lut 2014, o 12:49
Telefon:: HILive

Re: ZOPO ZP990+ 2GB RAM 32GB ROM Android 4.2 3G/GPS OTA/OTG

Postprzez horpyn » 18 kwi 2014, o 23:27

Ja też to zauważyłem ale z racji że do rozmów używam jednej karty pousuwałem przedrostki +48 w kontaktach. Może spróbuj w kontaktach pododawać drugie numery (jedne z +48 i drugie np służbowe bez)
horpyn
 
Posty: 10
Dołączył(a): 12 mar 2014, o 13:57
Telefon:: Kruger&Matz

Poprzednia strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama