• Reklama

Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez marx » 13 lip 2013, o 18:52

Zopo uruchomił swój flagowy smartfon Zopo ZP980 z pamięcią RAM 2 GB i 32GB ROM!


[center]Obrazek [/center]

Zopo ZP980 do tej pory oferował 1 GB pamięci RAM i standardowy procesor MT6589 , Zopo zmodernizował telefon montując w nim najnowszy procesor mediateka MTK6589T taktowany zegarem o częstotliwości 1.5GHz, dodatkowo w nowym topowym Zopo ZP980 jest teraz 2 GB pamięci RAM i 32 GB pamięci ROM.
Pamięć telefonu można dodatkowo rozbudować o 64GB za pomocą gniazda MicroSD.
Telefon wyceniono na niespełna 350 dolarów.
marx
Administrator
 
Posty: 7632
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Reklama

Bateria

Postprzez DRIFTER911 » 15 lip 2013, o 11:48

A bateria pewnie 2000 mAh :D
DRIFTER911
 
Posty: 20
Dołączył(a): 10 lip 2013, o 12:03
Lokalizacja: Kraków, Małopolska
Telefon:: Gionee
ROM: S-OS

Postprzez knopek » 17 lip 2013, o 11:10

ZOPO idzie do przodu ale miejmy nadzieje, że bateria bedzie większa niż 2000mah ;)
knopek
 
Posty: 2
Dołączył(a): 9 lip 2013, o 13:31
Lokalizacja: cvxrfsfs

Postprzez Kulfon » 22 lip 2013, o 12:58

probowal juz ktos wrzucic TWRP recovery ze zwyklego C2 do tego C2+?

jakie sa roznice pomiedzy ROMami tych telefonow?
zapewne kernel, bootloader czy cos jeszcze ?

nie chcialbym go uwalic na dzien dobry :-P
Kulfon
 
Posty: 34
Dołączył(a): 29 cze 2013, o 19:41
Lokalizacja: nie z tej ziemi
Telefon:: P3000s, Teclast x98

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez cerevelo » 4 sie 2013, o 09:56

czy ktoś już go z Was ma?
cerevelo
 
Posty: 13
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 13:35
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Zopo ZP980
ROM: 32 GB

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez Kulfon » 14 sie 2013, o 22:37

Ja mam, co wynika chyba z poprzedniego mojego postu. Niczym sie nie rozni z zewnatrz OC zwyklego C2 jest jednie szybszy. I pudelko bylo czarne a nie jak w przypadku zwyklego c2 biale
Elephone P3000s, Teclast X98 3g C5J6
Kulfon
 
Posty: 34
Dołączył(a): 29 cze 2013, o 19:41
Lokalizacja: nie z tej ziemi
Telefon:: P3000s, Teclast x98

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez cerevelo » 14 sie 2013, o 23:41

i jak wrażenia? fajna zabawka?
cerevelo
 
Posty: 13
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 13:35
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Zopo ZP980
ROM: 32 GB

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez Kulfon » 15 sie 2013, o 18:16

Gdyby zopo c2 mi sie nie spodobal to bym nie kupowal c2+ :)
Wyswietlacz. Kamera. Obsluga 2 kart. I szybkosc sa 1 klasa. Andek ubogi ale pare aplikacji z play shopu i mozna sobie urzadzic super srodowisko pracy :) sporym plusem jest tez OTG w zopo.
Elephone P3000s, Teclast X98 3g C5J6
Kulfon
 
Posty: 34
Dołączył(a): 29 cze 2013, o 19:41
Lokalizacja: nie z tej ziemi
Telefon:: P3000s, Teclast x98

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez ArTG » 19 sie 2013, o 21:17

Mam te zopo zp980 2gb ram teraz tydzien testow jak narazie , przegladanie stron na www - chrome przy 11 zakladkach bez zarzutów , zdjecia tylni aparat 13mpx , przod 8mpx nie 5 jak pisza.
Przezucam sie na CHINCZYKI :)
Aktualnie: od 19.08.13r. Zopo ZP980 PLUS
ArTG
 
Posty: 131
Dołączył(a): 26 cze 2013, o 18:10
Lokalizacja: nie wiem
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez cerevelo » 20 sie 2013, o 20:28

ArTG napisał(a):
> Mam te zopo zp980 2gb ram teraz tydzien testow jak narazie , przegladanie stron na
> www - chrome przy 11 zakladkach bez zarzutów , zdjecia tylni aparat 13mpx , przod
> 8mpx nie 5 jak pisza.


może wstawić foto jakie robi ten tel? i podzielić się szerzej wrażeniami z działania tego smartfonu?
cerevelo
 
Posty: 13
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 13:35
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Zopo ZP980
ROM: 32 GB

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez ArTG » 21 sie 2013, o 12:07

cerevelo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


napisalem tydzien testow , jak narazie chodzi idealnie , ciezko go rozladowac 7h na wifi przy 25% oswietlenia i ze 100% baterii zostalo 12%
Przezucam sie na CHINCZYKI :)
Aktualnie: od 19.08.13r. Zopo ZP980 PLUS
ArTG
 
Posty: 131
Dołączył(a): 26 cze 2013, o 18:10
Lokalizacja: nie wiem
Pochwały: 1

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez ArTG » 21 sie 2013, o 12:11

ArTG napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


napisalem tydzien testow , jak narazie chodzi idealnie , ciezko go rozladowac 7h na wifi przy 25% oswietlenia i ze 100% baterii zostalo 12%


Gry:

*Modern Combat 4 - minimalne zacinki na multi
*NOVA 3 - zero zacinek
*DEAD SPACE - piekna grafika najlepsza ze wszystkich - 0 scinek

RAM:
uzycie maxymalne jakie dalo mi sie wykrecic to 680-774 wolnego: 1,17GB

Jak narazie nie udalo mi sie go zaciac :P
Przezucam sie na CHINCZYKI :)
Aktualnie: od 19.08.13r. Zopo ZP980 PLUS
ArTG
 
Posty: 131
Dołączył(a): 26 cze 2013, o 18:10
Lokalizacja: nie wiem
Pochwały: 1

Następna strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości