• Reklama

Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez Foster » 25 sie 2013, o 19:10

A mozesz podac ile zp980 wykreca punktow w antutu?
Foster
 
Posty: 109
Dołączył(a): 5 mar 2013, o 13:06
Lokalizacja: Warsaw
Pochwały: 1

Reklama

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez Corv » 2 wrz 2013, o 11:36

Ok. 14 tys
Corv
 
Posty: 144
Dołączył(a): 25 lip 2013, o 14:49
Lokalizacja: inąd

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez Saracen » 28 sty 2014, o 12:29

Witam

Jaką ładowarkę można zastosować do tego telefonu? Chciałbym sobie dokupić drugą do pracy i nie wiem jaką. Czy ładowarka od HTC HD2 będzie dobra?
Saracen
 
Posty: 63
Dołączył(a): 1 maja 2013, o 09:46
Lokalizacja: DarkSide

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez marx » 28 sty 2014, o 18:28

za to wersja ZP980+ osiąga do 27000, czyli lepiej od HTC ONE i galaxy S4
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aSVJY9H_LOA[/youtube]
marx
Administrator
 
Posty: 7639
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez filip_78 » 12 lut 2014, o 11:33

Pannowie a jak się odniesiecie do tego artykułu? W sumie jedyna nie pochlebna recenzja na temat tej słuchawki z jaką się spotkałem:
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
filip_78
 
Posty: 24
Dołączył(a): 8 lut 2014, o 11:07
Telefon:: Zopo 980+

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez lew3k » 16 lut 2014, o 22:16

Jakby jeszcze aero2 na nim działało to byłby to dla mnie telefon całkowicie wystarczający, żeby nie powiedzieć idealny.
lew3k
 
Posty: 7
Dołączył(a): 11 lut 2014, o 15:00
Telefon:: S2

Re: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez marx » 17 lut 2014, o 21:06

kup sobie ZOPO ZP980+, na nim Aero dziala
marx
Administrator
 
Posty: 7639
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: Odp: Zopo ZP980 z 2GB pamiecią RAM i 32GB ROM

Postprzez greg. X » 21 lut 2014, o 16:57

U mnie gps nie lapie fixa, kombinuje na wszystkie sposoby, ale bezskutecznie . Macie jakiś pomysł?

Wysłane z mojego ZP980 za pomocą Tapatalk 2
greg. X
 
Posty: 68
Dołączył(a): 29 maja 2013, o 13:33
Lokalizacja: Polska

Poprzednia strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama