• Reklama

ZOPO ZP700

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: ZOPO ZP700

Postprzez icemen123 » 23 lut 2014, o 13:58

Witam wszystkich!.Jestem tu nowy.Chciałbym się was zapytać ile trwa przesyłka z zopotel.pl?Tak jak piszą 2-3 dni czy może jednak 2 dni?
Bo zamawiam dzisiaj zopo zp700.Czyli jeśli 2 dni to przyszedł by mi na środę.A i jeszcze pytanie dlaczego na zopotel.pl jest zopo zp700 za 599 zł a na zoposhop.pl za aż 749 zł?Czyżby zoposhop chciałoby zarobić więcej...
icemen123
 
Posty: 0
Dołączył(a): 22 lut 2014, o 18:43
Telefon:: stary :(

Reklama

Re: ZOPO ZP700

Postprzez marx » 23 lut 2014, o 18:57

głupszego pytanie nie słyszałem, raz 2 dni innym razem 7.
a o ceny to również głupie, na aliexpress od 400 zł z przesyłka, w polsce 200zł drozej + przesyłka lub 400zł drożej.
kupujesz tam gdzie ci sie podoba, jak lubisz dać kilkaset złotych więcej to twoja sprawa.
Jest wolny rynek, jeden chce tanio a inny szybko.
marx
Administrator
 
Posty: 7637
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: ZOPO ZP700

Postprzez bigger » 23 lut 2014, o 22:28

nie chciałbym nikogo wprowadzać w błąd co do oficjalnego przedstawiciela Zopo w Polsce ale http://zopomobile.cn/forum/viewtopic.ph ... =6&start=0
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Więc zopotel.pl jest w Polsce autoryzowanym agentem a zoposhop cóż, chyba ktoś wyczuł biznes i żeruje na ludzkiej niewiedzy....
http://zopomobile.cn/where-to-buy-zopo-phones/ jest tam zopotel.pl
bigger
 
Posty: 8
Dołączył(a): 27 gru 2013, o 18:09
Pochwały: 2
Telefon:: Mi2s

Re: ZOPO ZP700

Postprzez xeii » 26 lut 2014, o 21:05

Witam. Jestem szczęśliwy posiadaczem Zopo ZP700 od dziś jednak mam mały problem. Wie ktoś w jaki sposób "przetransportować" zdjęcia z facebooka do kontaktów? Bo jak zrobiłem synchronizację z facebokiem to nic nie dało.

Mam jeszcze drugi problem, gdyż mam abonament z Play i jak wiadomo Play korzysta z anten Plusa i Orange i gdy chcę np. dzwonić albo wysłać sms pyta mnie za każdym razem czy jestem pewien, bo roaming itp. Jak zrobić, żeby nie pytał o to za każdym razem?

Proszę o pomoc
xeii
 
Posty: 17
Dołączył(a): 17 lut 2014, o 20:13
Telefon:: samsung

Re: ZOPO ZP700

Postprzez bigger » 27 lut 2014, o 01:47

Gravitybox ma funkcję wyłączania powiadomień o roamingu podobnie jest taka opcja w gosms pro kontakty to pewnie backup na starym i restore na ZP700
bigger
 
Posty: 8
Dołączył(a): 27 gru 2013, o 18:09
Pochwały: 2
Telefon:: Mi2s

Re: ZOPO ZP700

Postprzez xeii » 27 lut 2014, o 18:07

hmm a tak żeby nic nie wgrywać idzie to zrobić? I czy idzie jakoś przypisać ręcznie zdjęcie do kontaktu, bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji. Albo scalić 2 kontakty w siebie? Bo aktualnie pobrały mi się kontakty z facebooka, ale bez numerów telefonu :(
xeii
 
Posty: 17
Dołączył(a): 17 lut 2014, o 20:13
Telefon:: samsung

Re: ZOPO ZP700

Postprzez fullrespect » 27 lut 2014, o 22:53

xeii napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


1. Ustawienia systemu
2. Sim management (zjeżdzasz lekko w dół az zobaczysz GENERAL SETTINGS NA SZARYM TLE)
3. Roaming
4. Show roaming remainder
5. Zaznaczasz 'NEVER'
6. Job DONE :)
fullrespect
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 14:39
Lokalizacja: Nuneaton
Pochwały: 6
Telefon:: Xiaomi Redmi Note 2
ROM: 5.9.2

Re: ZOPO ZP700

Postprzez xeii » 27 lut 2014, o 23:17

Wielkie dzięki. Jakby jeszcze ktoś z tymi zdjęciami do kontaktów pomógł to byłbym spełniony :)
xeii
 
Posty: 17
Dołączył(a): 17 lut 2014, o 20:13
Telefon:: samsung

Re: ZOPO ZP700

Postprzez marx » 28 lut 2014, o 00:55

sprawdz apkę HaxSync lub facebook sync
marx
Administrator
 
Posty: 7637
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: ZOPO ZP700

Postprzez xeii » 2 mar 2014, o 22:07

Niestety te apki też nie dają :( Proszę powiedzcie mi chociaż jak ręcznie dodać zdjęcie z galerii do kontaktu?
xeii
 
Posty: 17
Dołączył(a): 17 lut 2014, o 20:13
Telefon:: samsung

Re: ZOPO ZP700

Postprzez eragon30971 » 8 mar 2014, o 12:06

Mam od paru dni Zopo i dzisiaj ładuje go już 3 raz. Zauważyłem gdy bateria ma 15%, procenty baterii szybko spadają ok. 1% na pare sekund. Czy wy też tak macie?
eragon30971
 
Posty: 7
Dołączył(a): 8 mar 2014, o 11:54
Telefon:: Zopo zp700

Re: ZOPO ZP700

Postprzez fullrespect » 8 mar 2014, o 12:11

A jaka wersje masz softu?

Wysłane z mojego ZP700 przy użyciu Tapatalka
fullrespect
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 14:39
Lokalizacja: Nuneaton
Pochwały: 6
Telefon:: Xiaomi Redmi Note 2
ROM: 5.9.2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama