• Reklama

Zopo C2 "B" 130512 prawidłowy android firmware

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Zopo C2 "B" 130512 prawidłowy android firmware

Postprzez miionzopo » czwartek, 13 czerwca 2013, 09:18

Uprzejmie prosze w cyklu łopatologicznym , pokazac flash tel Zopo C2 do androida 4.2 krok po kroku . Jesli to mozliwe proszę o linki z firmware .

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Ostatnio edytowano środa, 3 lipca 2013, 23:48 przez miionzopo, łącznie edytowano 1 raz
miionzopo
 
Posty: 1
Dołączył(a): czwartek, 6 czerwca 2013, 10:18
Lokalizacja: Polska

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Zopo C2 "B" 130512 prawidłowy android firmware

Postprzez markus70 » czwartek, 13 czerwca 2013, 22:56

miionzopo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tyle razy było to wałkowane. Chyba dla większości nowych telefonów odbywa się to w ten sam sposób. A Romy znajdziesz na forum china-iphone, zopomobileshop i na needrom

A przede wszystkim skorzystaj z funkcji wireless update
markus70
VIP
 
Posty: 944
Dołączył(a): środa, 31 października 2012, 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16

Postprzez kojot » piątek, 14 czerwca 2013, 10:06

Rozpędziłeś się kolego. Rom ze zwykłego C2 nie będzie działał a uwali tel
Do tego opcja Wireless update nie działa na romie z kwietnia

Sprawdź forum zopomobileshop.com, powinien być tam rom do wersji B
kojot
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): piątek, 22 lutego 2013, 19:48
Lokalizacja: --

Postprzez markus70 » piątek, 14 czerwca 2013, 10:49

kojot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A gdzie tu znalazłeś informację, że chodzi o upgrade kwietniowego romu?
Raczej nie uwalisz telefonu - po prostu telefon się nie uruchamia. Wgrywasz poprawny rom i jest ok - ćwiczyłem to kilka razy, bo nie wszystkie romy mają info o wersji.
Na wszystkich wymienionych przeze mnie stronach są romy do obu wersji. I najlepiej jest to opisane na china-iphone.ru
markus70
VIP
 
Posty: 944
Dołączył(a): środa, 31 października 2012, 14:15
Lokalizacja: Somewhere in Poland ;)
Pochwały: 16

Postprzez kojot » piątek, 14 czerwca 2013, 11:44

Chodziło mi o nie uruchamianie się :)
Jakoś tak wnioskuje, że jak chce zmienić to ma kwietniowy, który sprawia najwięcej problemów, ale faktycznie może to był wniosek za daleko idący.
Iiii nie zauważyłem, że też masz C2, więc mój poprzedni post był troche bez sensu
kojot
AKTYWNY
 
Posty: 291
Dołączył(a): piątek, 22 lutego 2013, 19:48
Lokalizacja: --


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama