• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Zmiany w Aero2

Postprzez dytruff » 1 kwi 2014, o 13:17

Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8

Reklama

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » 1 kwi 2014, o 13:27

Działa wam teraz aero na telefonach bo mi nie. Nie przekierowuje mnie na żadną stronę z kodem
EmilGG
 
Posty: 115
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 18:31
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » 1 kwi 2014, o 13:29

poczekamy do jutra czy to nie prima aprillis

wszędzie o tym trąbią
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5465
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez xm3 » 1 kwi 2014, o 13:40

U mnie zadziałał po wpisaniu kodu dodatkowo jest opcja abonamentu 10 zł za miesiąc, aby pozbyć się tego uciążliwego rozłączania co 1 godz.
Chyba skorzystam bo to strasznie upierdliwe.
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 185
Dołączył(a): 20 lis 2012, o 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez drago68 » 1 kwi 2014, o 13:41

U mnie też nie moglo zatrybić, ale dwa razy załączyłem i wyłączyłem kartę AREO i śmiga, ......jak na razie bez żadnego kodu.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1946
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez skawin » 1 kwi 2014, o 15:35

u mnie też działa ale gdzies wyczytałem że od dziś chyba przez tydzień będzie bez kodu, potem mają to załaczyć
skawin
 
Posty: 174
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 08:28
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » 1 kwi 2014, o 15:47

w końcu ruszyło wpisałem kod i trzeba zresetować połączenie i działa. Oby to był taki żarcik wprawdzie nie udany ale oby żarcik.
EmilGG
 
Posty: 115
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 18:31
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez skawin » 1 kwi 2014, o 15:56

No i u mnie wyskoczył kod a więc z tym tygodniem bez to chyba lipa, szkoda troche bo teraz będzie trzeba gdy korzystan z nawigacji co godzinke wrzucać kodzik
skawin
 
Posty: 174
Dołączył(a): 11 wrz 2013, o 08:28
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Quis » 1 kwi 2014, o 16:32

U mnie to samo, musiałem wpisać captche. Wprowadzenie tych kodów jest w ogóle legalne?
Quis
VIP
 
Posty: 813
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 11:50
Pochwały: 28

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Bajur » 1 kwi 2014, o 21:15

Wprowadziłem raz dzisiaj, o więcej nie prosił. Tablecik cały czas połączony, wyłączony i włączony dwa razy.

Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka
Bajur
 
Posty: 65
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 03:09
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez drago68 » 1 kwi 2014, o 22:12

Do poczytania:
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1946
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85


Następna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama