• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Zmiany w Aero2

Postprzez dytruff » wtorek, 1 kwietnia 2014, 13:17

Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » wtorek, 1 kwietnia 2014, 13:27

Działa wam teraz aero na telefonach bo mi nie. Nie przekierowuje mnie na żadną stronę z kodem
EmilGG
 
Posty: 99
Dołączył(a): niedziela, 23 lutego 2014, 18:31
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » wtorek, 1 kwietnia 2014, 13:29

poczekamy do jutra czy to nie prima aprillis

wszędzie o tym trąbią
Kod: Zaznacz cały
http://technowinki.onet.pl/biznes-i-finanse/aero2-darmowy-internet-od-teraz-z-mechnizmem-captcha/swq3k
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5046
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez xm3 » wtorek, 1 kwietnia 2014, 13:40

U mnie zadziałał po wpisaniu kodu dodatkowo jest opcja abonamentu 10 zł za miesiąc, aby pozbyć się tego uciążliwego rozłączania co 1 godz.
Chyba skorzystam bo to strasznie upierdliwe.
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 186
Dołączył(a): wtorek, 20 listopada 2012, 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez drago68 » wtorek, 1 kwietnia 2014, 13:41

U mnie też nie moglo zatrybić, ale dwa razy załączyłem i wyłączyłem kartę AREO i śmiga, ......jak na razie bez żadnego kodu.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez skawin » wtorek, 1 kwietnia 2014, 15:35

u mnie też działa ale gdzies wyczytałem że od dziś chyba przez tydzień będzie bez kodu, potem mają to załaczyć
skawin
 
Posty: 159
Dołączył(a): środa, 11 września 2013, 08:28
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » wtorek, 1 kwietnia 2014, 15:47

w końcu ruszyło wpisałem kod i trzeba zresetować połączenie i działa. Oby to był taki żarcik wprawdzie nie udany ale oby żarcik.
EmilGG
 
Posty: 99
Dołączył(a): niedziela, 23 lutego 2014, 18:31
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez skawin » wtorek, 1 kwietnia 2014, 15:56

No i u mnie wyskoczył kod a więc z tym tygodniem bez to chyba lipa, szkoda troche bo teraz będzie trzeba gdy korzystan z nawigacji co godzinke wrzucać kodzik
skawin
 
Posty: 159
Dołączył(a): środa, 11 września 2013, 08:28
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Quis » wtorek, 1 kwietnia 2014, 16:32

U mnie to samo, musiałem wpisać captche. Wprowadzenie tych kodów jest w ogóle legalne?
Quis
VIP
 
Posty: 846
Dołączył(a): czwartek, 18 lipca 2013, 11:50
Pochwały: 28

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Bajur » wtorek, 1 kwietnia 2014, 21:15

Wprowadziłem raz dzisiaj, o więcej nie prosił. Tablecik cały czas połączony, wyłączony i włączony dwa razy.

Wysłane z mojego GT-P7320 przy użyciu Tapatalka
Bajur
 
Posty: 67
Dołączył(a): poniedziałek, 30 grudnia 2013, 03:09
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez drago68 » wtorek, 1 kwietnia 2014, 22:12

Do poczytania:
Kod: Zaznacz cały
http://www.aero2.pl/Bezplatny-Internet/Dla-uzytkownikow/CAPTCHA---Pytania-i-odpowiedzi
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Camis » środa, 2 kwietnia 2014, 00:48

Camis
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 29 września 2013, 11:03

Następna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama