• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Cezary » 20 maja 2014, o 21:26

Nawet jeśliby było złamane to zapewne potrzebne będzie połączenie z internet co mija się z celem.
Cezary
 
Posty: 170
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 09:05

Reklama

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez EmilGG » 20 maja 2014, o 21:52

Złamany nie został ale google opracowało algorytm którego celem jest odczytywanie nazw ulic i numerów domów ale i przy okazji rozpoznaje 98% kodów "kapcza". Ale teraz z tym kodem da się żyć jest przynajmniej prosty do odczytania.
EmilGG
 
Posty: 99
Dołączył(a): 23 lut 2014, o 18:31
Pochwały: 2

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Sokhzyf » 21 maja 2014, o 10:31

Szkoda, w takim razie musiałem coś pomieszać. Zrozumiałem to w ten sposób, że go złamali więc wyciągnąłem mylne wnioski, że może wkrótce przestaną go używać...
Ściągnij najnowszy Skype i nie daj zarabiać operatorom!
Avatar użytkownika
Sokhzyf
 
Posty: 29
Dołączył(a): 20 maja 2014, o 15:24
Pochwały: 1

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez rm_125 » 22 maja 2014, o 19:25

wczoraj wysłałem listem dane itd dzisiaj dostałem maila, że karta została wysłana
rm_125
AKTYWNY
 
Posty: 257
Dołączył(a): 26 paź 2013, o 13:00
Pochwały: 3

Re: Odp: Zmiany w Aero2

Postprzez ebola1972 » 22 maja 2014, o 20:11

rm_125 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Czy trzeba jeszcze wysylac do nich list z danymi czy wystarczy sama rejestracja przez internet?

Wysłane z Xiaomi Redmi
ebola1972
VIP
 
Posty: 1719
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez rm_125 » 22 maja 2014, o 20:19

masz na stronie, tak i tak musisz wysłać skan dowodu
rm_125
AKTYWNY
 
Posty: 257
Dołączył(a): 26 paź 2013, o 13:00
Pochwały: 3

Poprzednia strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama