• Reklama

Zmiany w Aero2

Rozmowy na wszystkie tematy

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez xm3 » środa, 2 kwietnia 2014, 21:23

EmilGG napisał(a):Oby to był taki żarcik wprawdzie nie udany ale oby żarcik.


To nie żarcik niestety, na ulicy w pełnym słońcu nie ma szans wpisać tego kodu. :evil:
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 186
Dołączył(a): wtorek, 20 listopada 2012, 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2

Reklama

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Grzech76 » środa, 2 kwietnia 2014, 23:02

Dla mnie ten pomysł to masakra. Dzisiaj 3 razy musiałem wklepywać te krzaczki. Aero mnie mocno tym zniechęciło. Cholernie upierdliwe ,,ulepszenie,,
Grzech76
 
Posty: 177
Dołączył(a): środa, 5 marca 2014, 10:11
Pochwały: 3

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » środa, 2 kwietnia 2014, 23:04

Każdy myślał że tylko straszą ale teraz aero jest mocno niepraktyczne

Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Mad_MAX » czwartek, 3 kwietnia 2014, 01:04

No bo Aero to nie żadna inicjatywa społeczna :)

Firma wymyśla po prostu obejścia swojej umowy , bo widzą , że KAŻDY to chce , a przecież wiadomo , że nie o to im chodziło :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez existe » czwartek, 3 kwietnia 2014, 01:54

Mad_MAX napisał(a):No bo Aero to nie żadna inicjatywa społeczna :)
Firma wymyśla po prostu obejścia swojej umowy , bo widzą , że KAŻDY to chce , a przecież wiadomo , że nie o to im chodziło :)


ta odp nie dotyczy bezposrednio piszacego - ale jego zacytowalem - sorki
- czy ktos myslal, ze to za darmo bedzie dzialac do konca zycia ? chyba tylko naiwny dupek
- nie wymysla zadnego obejscia (nie)SWOJEJ umowy - tylko umowy wymuszonej !
- koniec okresu wymuszonego jest juz bliski - i nalezy sie spodziewac oplat - jak juz wspomniano - 10 zl miesieczne jest calkowicie realne i nie ma coliczyc na mniej
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2105
Dołączył(a): wtorek, 12 czerwca 2012, 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Mad_MAX » czwartek, 3 kwietnia 2014, 09:33

existe napisał(a):
Mad_MAX napisał(a):No bo Aero to nie żadna inicjatywa społeczna :)
Firma wymyśla po prostu obejścia swojej umowy , bo widzą , że KAŻDY to chce , a przecież wiadomo , że nie o to im chodziło :)


ta odp nie dotyczy bezposrednio piszacego - ale jego zacytowalem - sorki
- czy ktos myslal, ze to za darmo bedzie dzialac do konca zycia ? chyba tylko naiwny dupek
- nie wymysla zadnego obejscia (nie)SWOJEJ umowy - tylko umowy wymuszonej !
- koniec okresu wymuszonego jest juz bliski - i nalezy sie spodziewac oplat - jak juz wspomniano - 10 zl miesieczne jest calkowicie realne i nie ma coliczyc na mniej


Zgadzam się z tobą :) O to mi chodziło w moim poście :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Xiaomi Mi MAX :)
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 396
Dołączył(a): wtorek, 31 grudnia 2013, 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » czwartek, 3 kwietnia 2014, 09:37

ja tam i tak nie korzystałem, zawsze bardziej przemawia do mnie argument 900 Mhz jeżeli chodzi o zasięg.
Myśle że gdyby dali sensowną ofertę za nielimitowany internet bez captchy to mogli by zrobić na tym kasę.
Osobiście używam innego internetu i nie muszę się zastanawiać czy będę miał zasięg czy nie a specjalnie dużo za niego nie płacę
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez Camis » czwartek, 3 kwietnia 2014, 20:44

existe napisał(a):
Mad_MAX napisał(a):- nie wymysla zadnego obejscia (nie)SWOJEJ umowy - tylko umowy wymuszonej !
- koniec okresu wymuszonego jest juz bliski - i nalezy sie spodziewac oplat


Jakiej wymuszonej ?, dostali w zamian za darmo przydział częstotliwości.

Jaki bliski ?, pozostało jeszcze 1000 dni czyli do końca 2016 r nadal będzie bezpłatnie.
Camis
 
Posty: 26
Dołączył(a): niedziela, 29 września 2013, 11:03

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez edzio85 » piątek, 4 kwietnia 2014, 09:25

Pisaliście o abonamencie 10 zł za brak captchy w aero. Gdzie mozna szczegóły znaleźć dotyczące takiej oferty??
Przyznam że teraz jak to wprowadzili to jest generalnie porażka, tym bardziej ze bedzie haslo trzeba wpisywać co 60 min :/

Wystukane na lenovo k900
edzio85
 
Posty: 9
Dołączył(a): sobota, 2 listopada 2013, 04:34

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez dytruff » piątek, 4 kwietnia 2014, 10:37

Nie ma czegoś takiego.

Wysłane z mojego ZTE V975 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8

Re: Zmiany w Aero2

Postprzez bartazzz » piątek, 4 kwietnia 2014, 12:00

pisaliśmy ze gdyby taka usługa była to cieszyłaby się dużym zainteresowaniem
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Odp: Zmiany w Aero2

Postprzez greg. X » piątek, 4 kwietnia 2014, 18:40

Jak sobie radzicie z reset netu po wpisaniu kodu? Ja wylaczam/wlaczam net poprzez menadżera dual sima. znacie inny sposób?

Wysłane z mojego ZTE V967S za pomocą Tapatalk 2
greg. X
 
Posty: 63
Dołączył(a): środa, 29 maja 2013, 13:33
Lokalizacja: Polska

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama