• Reklama

ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 16:12

Witam,
wgrałem soft z needrom.com do mojego jiayu g3c, i się telefon nie da włączyć - wyskakuje tylko napis jiayu. Co można z tym zrobić?
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Reklama

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez dytruff » 21 maja 2014, o 16:30

Flaszować pewny najlepiej oryginalny rom

Wysłane z mojego ZTE V975 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8
Telefon:: ZTE v975
ROM: B06

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 16:48

A moglbys cos blizej? Niby soft wzialem z needrom.com. A powiedz mi Jaka opcje zaznaczyc podczas flaszowania? Download, upgrade firmware?
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez Andrewko » 21 maja 2014, o 17:03

Masz kopie romu ? Będę to powtarzał. Przed jakąkolwiek zabawą z MTK. Robimy kopię romu z pomocą MtkDroidTools. Na needroom są tylko dostępne 2 roomy. Sciągnij obydwa, próbuj po kolei. Telefon bez bateria, zaznacz download DA DLALL With Check Sum. Daj znać czy się udało. Jeśli nie będziemy szukać oryginalnego roomu na chińskich stronach.
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19
Telefon:: Inew v3
ROM: 1.0.8 Gps Fix

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 17:15

cholera, właśnie nie zrobiłem, dobra będę kombinował z tymi romami, dam znać czy idzie czy nie

dzięki wielkie za podpowiedź
ps czy w flash tool wybierać download, czy firmware upgrade?
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez Andrewko » 21 maja 2014, o 17:23

Download plus opcja DA DLALL With Check Sum
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19
Telefon:: Inew v3
ROM: 1.0.8 Gps Fix

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 17:25

no tak właśnie robię i nic, cały czas ten cholerny napis i nic do przodu... :(
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez Andrewko » 21 maja 2014, o 17:30

Sprawdziłeś oba romy ?
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19
Telefon:: Inew v3
ROM: 1.0.8 Gps Fix

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 17:32

właśnie wrzucam ten drugi...
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez maniek669 » 21 maja 2014, o 17:34

obydwa do chrzanu...
maniek669
 
Posty: 88
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 16:31
Pochwały: 4
Telefon:: iphone 5s

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez dytruff » 21 maja 2014, o 17:49

Użyj innej wersji spft

Wysłane z mojego ZTE V975 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 790
Dołączył(a): 22 kwi 2013, o 00:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8
Telefon:: ZTE v975
ROM: B06

Re: ZABLOKOWAŁEM JIAYU G3C

Postprzez Andrewko » 21 maja 2014, o 17:52

Tak jak kolega radzi. Inna wersja SPFT i po instalacji wejdz w revovery i vipe Dalvik cache.
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19
Telefon:: Inew v3
ROM: 1.0.8 Gps Fix

Następna strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama