• Reklama

Z9 mini język polski

ZTE :Pomoc techniczna, problemy, usterki, awarie, pomoc, wsparcie.

Z9 mini język polski

Postprzez cez32 » 13 gru 2015, o 00:09

Witam forumowiczów. Tydzień temu zakupiłem telefon ZTE Z9 Mini, czy ktoś mógłby mi pomóc jak i z kąd zainstalować język polski ?
cez32
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 gru 2015, o 23:54

Reklama

Re: Z9 mini język polski

Postprzez ddr » 13 gru 2015, o 00:20

I tu się zaczynają schody. Z multilangami ciężko na nubiach, w sumie takie z5s nie ma, ale słyszałem że z7 mini ma, to może i z9 też ma. Popatrz na needrom.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: Z9 mini język polski

Postprzez Quis » 13 gru 2015, o 01:06

Znajdź na facebooku Cuoco92 Best Firmware - Smartphone&More on robi romy multilang do Nubii. Miałem od niego rom do Z7 mini i był polski. W Z9 też powinien być.
Quis
VIP
 
Posty: 810
Dołączył(a): 18 lip 2013, o 11:50
Pochwały: 28

Re: Z9 mini język polski

Postprzez kokosek » 13 gru 2015, o 01:15

Ewentualnie jest oficjalne Mokee, tam chyba powinien być polski. http://download.mokeedev.com/?device=nx511j
kokosek
 
Posty: 139
Dołączył(a): 1 wrz 2014, o 20:55
Pochwały: 7

Re: Z9 mini język polski

Postprzez ddr » 13 gru 2015, o 02:38

Mokee nie jest multilang. Chyba że to jakiś wyjątek.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: Z9 mini język polski

Postprzez kokosek » 13 gru 2015, o 14:42

ddr napisał(a):Mokee nie jest multilang. Chyba że to jakiś wyjątek.

Skąd takie informacje? Mokee to prawie to samo co CyanogenMod i w standardzie powinien być wielojęzyczny. Tutaj masz filmik instalacji na YU Yuphoria https://www.youtube.com/watch?v=-F6cEh2u1ZQ i podczas wyboru języków można zauważyć, że jest język polski. Każdy oficjalny Mokee powinien być wielojęzyczny.
kokosek
 
Posty: 139
Dołączył(a): 1 wrz 2014, o 20:55
Pochwały: 7

Re: Z9 mini język polski

Postprzez ebola1972 » 13 gru 2015, o 14:48

Mokee na nubia z7 mini miał polski język

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
ebola1972
VIP
 
Posty: 1719
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Z9 mini język polski

Postprzez ddr » 13 gru 2015, o 15:28

Między innymi na z5s. Redmi 1s i jakimś lg. Może już coś się w tym temacie zmieniło.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: Z9 mini język polski

Postprzez cez32 » 14 gru 2015, o 13:19

A czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak zainstalować taki Rom. Ściągnąłem ze strony Mokee plik Winrar i jak go zainstalować, jakimś programem wgrać, czy przez kartę pamięci? Dodam że jest to mój pierwszy telefon z Androidem i nigdy nie zmieniałem systemu.
cez32
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 gru 2015, o 23:54

Re: Z9 mini język polski

Postprzez kokosek » 15 gru 2015, o 23:57

Obstawiam, że pewnie posiadasz stock recovery, więc będziesz musiał zainstalować najpierw TWRP. http://forum.xda-developers.com/general ... p-t3142204 . Jak telefon kupiony na JD to będziesz miał jeszcze więcej roboty. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopi ... ry44577311
kokosek
 
Posty: 139
Dołączył(a): 1 wrz 2014, o 20:55
Pochwały: 7

Re: Z9 mini język polski

Postprzez cez32 » 16 gru 2015, o 23:19

A jak sprawdzić czy mam stock recovery i co oznacza kupiony na JD ? Telefon kupiłem od gościa który kupił go na Aliexpress chciał go sprzedać ponieważ nie trafiony prezent. Dzisiaj pół dnia ustawiałem dane mobilne i nic nie chodzi, sieć Virgin. Wersja telefonu -N X511J nubia UIV15.11.17 hardware NX511JMB_C
cez32
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 gru 2015, o 23:54

Re: Z9 mini język polski

Postprzez cez32 » 20 gru 2015, o 15:21

Dzięki pomocy kolegów z forum problem rozwiązany. Potrzebna była zmiana softu jest polski dane mobilne działają.
cez32
 
Posty: 9
Dołączył(a): 12 gru 2015, o 23:54

Następna strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama