• Reklama

Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Pirzu » 14 kwi 2015, o 03:08

Witam,
za pewne coraz to więcej osób rozważa zakup kamerki Xiaomi YI. Mam nadzieję, że pomogę z wyborem recenzją :)
Tak, wiem, cicho... ale to ostatni raz, który nagrywam filmik tym mikrofonem :)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-5GF9hpjAKU[/youtube]

Zapraszam do oglądania i zadawania pytań :)
Pirzu
 
Posty: 146
Dołączył(a): 26 sty 2014, o 20:17
Pochwały: 19
Telefon:: Nokia

Reklama

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Salioner » 17 kwi 2015, o 18:28

Recenzja lekko bez sensu, nagrałeś jak kamera się obraca i opowiadasz o niej bajki z neta. Materiały które rzekomo nagrałeś są żywcem wzięte z innej strony.
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez sequential » 18 kwi 2015, o 17:56

Salioner napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Chyba oglądaliśmy inne recenzje, bo co więcej tutaj chcieć od recenzji, nawet bym powiedział, że za długa, ale można się z niej dowiedzieć wielu rzeczy. Jak mało materiałów jeszcze to zawsze możesz wejść na YT.

EDIT: Panie Salioner, wlazłem sobie na Twój profil i co widzę? Że także nagrywasz filmy, widzę skąd takie podeście, trochę dziecinada, ale czego się spodziewać jak to słychać od razu..
Aktualnie sprzedam:
- UMI TOUCH - DWA KOLORY - umi-touch-z-pl-dwa-kolory-t27482.html
sequential
AKTYWNY
 
Posty: 268
Dołączył(a): 25 wrz 2014, o 01:50
Pochwały: 2
Telefon:: Xiaomi

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Salioner » 18 kwi 2015, o 23:27

Nie wiem dla mnie jest dość dziwne wklejanie kogoś innego materiałów do recenzji. W sumie możesz ściągnąć recenzję np mobzilly, wyciąć prowadzącego i wstawić siebie gotowe;)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 134
Dołączył(a): 22 lis 2014, o 22:21
Pochwały: 4
Telefon:: Meizu MX4


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama