• Reklama

Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Pirzu » wtorek, 14 kwietnia 2015, 03:08

Witam,
za pewne coraz to więcej osób rozważa zakup kamerki Xiaomi YI. Mam nadzieję, że pomogę z wyborem recenzją :)
Tak, wiem, cicho... ale to ostatni raz, który nagrywam filmik tym mikrofonem :)



Zapraszam do oglądania i zadawania pytań :)
Pirzu
 
Posty: 150
Dołączył(a): niedziela, 26 stycznia 2014, 20:17
Pochwały: 19

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Salioner » piątek, 17 kwietnia 2015, 18:28

Recenzja lekko bez sensu, nagrałeś jak kamera się obraca i opowiadasz o niej bajki z neta. Materiały które rzekomo nagrałeś są żywcem wzięte z innej strony.
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez sequential » sobota, 18 kwietnia 2015, 17:56

Salioner napisał(a):Recenzja lekko bez sensu, nagrałeś jak kamera się obraca i opowiadasz o niej bajki z neta. Materiały które rzekomo nagrałeś są żywcem wzięte z innej strony.


Chyba oglądaliśmy inne recenzje, bo co więcej tutaj chcieć od recenzji, nawet bym powiedział, że za długa, ale można się z niej dowiedzieć wielu rzeczy. Jak mało materiałów jeszcze to zawsze możesz wejść na YT.

EDIT: Panie Salioner, wlazłem sobie na Twój profil i co widzę? Że także nagrywasz filmy, widzę skąd takie podeście, trochę dziecinada, ale czego się spodziewać jak to słychać od razu..
Aktualnie sprzedam:
- UMI TOUCH - DWA KOLORY - umi-touch-z-pl-dwa-kolory-t27482.html
sequential
AKTYWNY
 
Posty: 293
Dołączył(a): czwartek, 25 września 2014, 01:50
Pochwały: 2

Re: Xioami YI Cam - RECENZJA & UNBOXING [YT]

Postprzez Salioner » sobota, 18 kwietnia 2015, 23:27

Nie wiem dla mnie jest dość dziwne wklejanie kogoś innego materiałów do recenzji. W sumie możesz ściągnąć recenzję np mobzilly, wyciąć prowadzącego i wstawić siebie gotowe;)

Wysłane z mojego MX4
Salioner
 
Posty: 148
Dołączył(a): sobota, 22 listopada 2014, 22:21
Pochwały: 4


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama