• Reklama

Xiaomi Redmi Note- recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez Adax » 25 lip 2014, o 12:08

Ma u góry po lewej i podobnie jak 1S do konfiguracja - do wyboru chyba 7 kolorów :)
Adax
 
Posty: 73
Dołączył(a): 3 lis 2013, o 13:32

Reklama

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez AntelifePoland » 25 lip 2014, o 21:15

Nagrałem krótki filmik, sprawdźcie jak działają gry:
https://www.youtube.com/watch?v=vhG3cy3 ... e=youtu.be
Kupon rabatowy 5$ na zam. powyżej 100$: telchina.pl
*Nie obowiązuje na niektóre produkty wyprzedażowe.
Avatar użytkownika
AntelifePoland
 
Posty: 36
Dołączył(a): 3 cze 2014, o 18:14
Pochwały: 5

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez Adax » 26 lip 2014, o 08:58

Dzięki! A o co chodzi z tym Kuponem rabatowym? Gdzie jest honorowany i w jaki sposób?
Adax
 
Posty: 73
Dołączył(a): 3 lis 2013, o 13:32


Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez Gausa » 15 sie 2014, o 09:07

Pytałem się o tą wysyłkę holenderską to mi sprzedawca odpisał że wszystkie telefony ida z chin do Amsterdamu. Wiec to co napisałeś że maja magazyn w Amsterdamie to chyba nie prawda. Ile czasu szła przesyłka od czasu zamówienia na Ali pocztą NL
Gausa
 
Posty: 12
Dołączył(a): 21 lut 2014, o 14:51

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez Adax » 21 sie 2014, o 17:34

Gdzie w Xiaomi Redmi Note ustawia się składowanie fot i filmów z cam na karcie SD?
Adax
 
Posty: 73
Dołączył(a): 3 lis 2013, o 13:32

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez sonic » 22 sie 2014, o 20:59

@Gausa - NL Postem wysyłka leci z Chin do Amsterdamu i stamtąd do Polski. Trwa to średnio 6-11 dni, ale zdarzało się i 22 dni.

@Adax - nie ma takiej opcji, możesz jedynie coś z partycjami pomieszać, żeby widział SD jako pamięć telefonu, ale tematu nie zgłębiałem. Ktoś chyba gdzieś to opisywał tu albo na forum MIUI ;)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 869
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez voobar » 28 sie 2014, o 19:18

Przeglądałem Aliexpress i nie znalazłem żadnego sposobu wysyłania przez NLPost. Czy to jest tak, że poprosiłeś sprzedawce o specjalną przesyłkę NLem czy jak kupowałeś to była taka możliwość dostępna?
voobar
 
Posty: 11
Dołączył(a): 28 sie 2014, o 18:54

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez KingdomPL » 28 sie 2014, o 19:24

Wiele sprzedawców zamiast SG wysyła nl post,musisz zapytać sprzedawcę czy wysyła tą pocztą.
W opcjach wysyłki nie będzie tego przewoznika.
_-Zopo zp810_-NEO N003_-XIAOMI REDMI 1S -Jiayu S3
AINOL AURORA_- ONDA V989
Avatar użytkownika
KingdomPL
AKTYWNY
 
Posty: 612
Dołączył(a): 23 kwi 2013, o 14:29
Pochwały: 9

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez sonic » 3 wrz 2014, o 19:40

HongKong Goldway - napewno wyśle NL Postem jak go o to poprosisz, chociaż ostatnio szybciej dochodzą mi paczki CN Postu niż NLa :p
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 869
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez mateusz27 » 16 wrz 2014, o 06:40

A jak jest z dźwiękiem w słuchawkach w Xiaomi Redmi Note? Jest dobry, czy raczej średniej jakości? Wiadomo, że dużo zależy od słuchawek, być może ktoś testował lepsze słuchawki i jakość dźwięku na tym urządzeniu. No i bateria, jak długo Wam trzyma, nie mówię o graniu i codziennej zabawie z telefonem, raczej przeciętne użytkowanie, jakiś telefon, coś w necie sprawdzić...
mateusz27
 
Posty: 13
Dołączył(a): 15 wrz 2014, o 22:55

Re: Xiaomi Redmi Note- recenzja

Postprzez sonic » 16 wrz 2014, o 13:12

Na pistonach gra całkiem fajnie, chociaż audiofilem nie jestem. Bateria trzyma 2 dni przy takim urzywaniu, dwóch kart SIM i ciągle włączonym necie z auto synchronizacja w tle ;)
Life style, zarabianie, filmy -> http://marcingorski.pl
Avatar użytkownika
sonic
VIP
 
Posty: 869
Dołączył(a): 2 lip 2013, o 14:24
Lokalizacja: Gliwice
Pochwały: 14

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama