• Reklama

Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez yoqi » poniedziałek, 25 listopada 2013, 23:54

wreszcie jest!
na goraco wrazenia pozytywne, sprawdzilem od razu dyktafon i kamere i nie zauwazylem zadnych trzaskow.. nie zmienialem rom`u
yoqi
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 15:41

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez ebola1972 » wtorek, 26 listopada 2013, 01:06

trzaski będziesz miał po zmianie romu ;-)
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Odp: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez jozekp3 » wtorek, 26 listopada 2013, 01:09

Czyli to wina polskiego miui tak? Zmieniles na poprzednią wersje systemu i wada znikła?


Z fona ;-) możliwe błędy... mój słownik mnie bardzo nie lubi ;-)
jozekp3
 
Posty: 72
Dołączył(a): wtorek, 10 września 2013, 14:38
Pochwały: 1

Re: Odp: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez ebola1972 » wtorek, 26 listopada 2013, 08:51

jozekp3 napisał(a):Czyli to wina polskiego miui tak? Zmieniles na poprzednią wersje systemu i wada znikła?


Z fona ;-) możliwe błędy... mój słownik mnie bardzo nie lubi ;-)


na razie wychodzi na to, że to błąd MIUI, a przynajmniej 3 inne osoby na miuipolska taki błąd potwierdziły
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez ebola1972 » niedziela, 8 grudnia 2013, 17:17

Ostatnia aktualizacja romu z miuipolska rozwiązała problemy z dźwiękiem przy nagrywaniu :-D

Wysłane z Xiaomi Red Rice :-)
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez dash4 » piątek, 3 stycznia 2014, 14:00

Panowie, przymierzam się do zakupu telefonu. Przeglądam te wszystkie słuchawki, ale w cenie ok. 200$ chyba nic lepszego niż Hongmi nie znajdę.?? (o podobnym wsparciu itp)
Chciałem kupować coś lepszego ale zawsze czegoś brakowało innym telefonom, a póki co w moich rankingach wygrywa Red Rice.
Proszę tylko jeszcze o odpowiedź na pytanie o GPS- Czy są jakieś problemy na oryginalnym sofcie ze złapaniem fixa lub coś w tym stylu.
Ewentualnie czy wgranie polskiego MIUI rozwiąże ten problem- skoro i tak będę je wgrywał.
Pytam się ponieważ od jakiegoś czasu szukam sobie telefonu i naczytałem się że MTK mają jakieś problemy z gps- ile w tym prawdy- nie wiem, ale na 90% wybiorę Hongmi i wolę się upewnić co i jak.
Dzięki za odp.
Pozdrawiam

PS: czy to w miarę wiarygodny sprzedawca - http://www.aliexpress.com/item/100-orig ... 53178.html
Nie chciałbym kupić podróbki
dash4
 
Posty: 146
Dołączył(a): wtorek, 26 listopada 2013, 00:05
Pochwały: 2

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez Endriu1987 » piątek, 3 stycznia 2014, 17:13

Również mnie interesuje GPS i również na 90% chciałbym go zakupić, chociażby dziś.
Chcesz 100% oryginał - http://www.ibuygou.com/p-original_xiaom ... 2-usd.html chcesz "oryginał ?", szukaj na Ali :D

Problemów z GPS nie ma i łapie sygnał bardzo szybko.
Na zwykłym Andku różnie to bywa, ale nie na MIUI w HongMi ;)
Avatar użytkownika
Endriu1987
 
Posty: 120
Dołączył(a): poniedziałek, 15 kwietnia 2013, 11:48
Lokalizacja: Lublin

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez kleryk88 » sobota, 4 stycznia 2014, 03:45

ja kupiłem tutaj

http://www.aliexpress.com/item/Original ... 34858.html

i jest oryginalny i jeszcze do tego nagrali polską wersje miui jaka była dostępna w momencie zamówienia, chociaż i tak zaraz nagrał najnowszą jaka była jak dostałem
kleryk88
 
Posty: 25
Dołączył(a): niedziela, 17 listopada 2013, 17:47

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez Gresfucinio » sobota, 4 stycznia 2014, 11:00

Witam!
Proszę o waszą opinię, nigdy nie kupowałem w sklepie zawsze na ali ;). Obawa o "oryginal" z aliexpress skłania mnie do poniższej oferty:
http://www.1949deal.com/xiaomi-red-rice-hongmi-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-miui-v5-3g-smartphone-1g-ram-4g-rom-4-7-inch-hd-ips-screen-black.html
co o tym sądzicie????????
Gresfucinio
 
Posty: 9
Dołączył(a): poniedziałek, 21 października 2013, 20:39

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez kleryk88 » sobota, 4 stycznia 2014, 18:52

chcesz mieć 100% pewność kupuj z http://www.ibuygou.com/p-original_xiaom ... 2-usd.html

a jak chcesz mieć podróbę możesz zaryzykować w tym sklepie który podałeś a co do ali to poczytaj dużo osób kupiło tutaj z ali i mają oryginały w tym ja więc można tam dostać oryginał
kleryk88
 
Posty: 25
Dołączył(a): niedziela, 17 listopada 2013, 17:47

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez Kobe8 » sobota, 4 stycznia 2014, 19:05

Bez sensu jest też przepłacać 1949deal, geekbuying i pandawill to raczej pewne sklepy :-P
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Xiaomi Red Rice recenzja, opinie

Postprzez Kobe8 » wtorek, 7 stycznia 2014, 17:41

Na tej stronce można wygrać hongmi, wystarczy tylko polubić na fejsie i twitterze ;-)
powodzenia ;-)
Spoiler:
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama