• Reklama

Xiaomi Piston V3 RECENZJA

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez slavo22 » czwartek, 18 czerwca 2015, 11:29

Naits napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tańszy 3rd Youth nie ma pudełka, kabelek jest płaski i bez oplotów, pilot plastikowy a nie w rurce alu, jack nie jest złocony

Aczkolwiek grają całkiem całkiem, pudełko jest tylko że kartonowe z nadrukami xiaomi i z kompletem gumek. Słuchawki wyglądają na cenę za którą je sprzedają, jeśli ktoś liczy na lans na dzielni to się nie nadają ;)
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1516
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez thirtyseconds » czwartek, 23 lipca 2015, 14:39

Na Gearbest są Pistony v3 (normalna wersja, nie ta tańsza) za niespełna 15$. Ja właśnie sobie zamówiłem, bo moje Pistony v1 już są juz mocno wyeksploatowane.

Wysłane z mojego X600 przy użyciu Tapatalka
[size=85]Sprzedam nowe:
Lenovo K3 Note 700 zł
Avatar użytkownika
thirtyseconds
AKTYWNY
 
Posty: 566
Dołączył(a): niedziela, 20 kwietnia 2014, 12:48
Pochwały: 35

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez basa » piątek, 2 października 2015, 21:16

Ktos kojarzy co to za wersja colorful pistonów (oprocz tego ze jest opcja w kolorze białym) ? Jakies techniczne róznice w porownaniu do standartowych V3 bo wygląd bardzo zbliżony to jakaś pierwsza generacja czy juz 3 ? Bo cena w nowej promocji tinydeal jest dosc kusząca http://www.tinydeal.com/original-xiaomi ... 55715.html
Avatar użytkownika
basa
VIP
 
Posty: 894
Dołączył(a): czwartek, 27 marca 2014, 12:52
Pochwały: 74

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Gap12 » piątek, 2 października 2015, 23:18

Nie wiem co to jest ale logika mi podpowiada że za 6$ nie dostaniesz tego samego co za 15-20$ :)
Gap12
AKTYWNY
 
Posty: 209
Dołączył(a): wtorek, 23 lipca 2013, 11:07
Lokalizacja: Tarnów
Pochwały: 3

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Marcusek » środa, 7 października 2015, 11:11

Świetnie słuchawki. :)
Marcusek
 
Posty: 12
Dołączył(a): piątek, 24 maja 2013, 23:53
Lokalizacja: Warszawa

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez rychu147 » niedziela, 1 listopada 2015, 09:46

Odkopie trochę temat kupował ktoś może na allegro http://allegro.pl/oryginalne-xiaomi-pis ... 49140.html .
rychu147
 
Posty: 34
Dołączył(a): wtorek, 9 czerwca 2015, 13:41
Pochwały: 1

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez slavo22 » niedziela, 1 listopada 2015, 11:13

Wyglądają na oryginalne, ale cena nie powala.

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1516
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez rychu147 » niedziela, 1 listopada 2015, 11:59

No zamówiłbym z chin ale niestety nie dojdą do 5 listopada...
rychu147
 
Posty: 34
Dołączył(a): wtorek, 9 czerwca 2015, 13:41
Pochwały: 1

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez adbebenek » wtorek, 10 listopada 2015, 14:57

Mam obydwie wersje słuchawek V2, od dziś również V3. Ogólnie z V2 byłem bardzo zadowolony. Miałem wiele słuchawek wcześniej, niektórych znacznie droższych ale Xiaomi zaskoczyło mnie stosunkiem ceny do jakości, generalnie wielki plus. Ponieważ V2 zaczęły niedomagać postanowiłem bez większego zastanowienia zamówić V3. Od razu po wyciągnięciu z pudełka podłączyłem do komputera, zacząłem słuchać i niestety pierwsze wrażenie - dramat w porównaniu do V2. Wszyscy piszą, że słuchawki powinny trochę popracować aby się "wygrzały". Tak też zrobiłem i po mniej więcej 20-30 minutach różnica była kolosalna. Teraz słuchawki pracują mniej więcej od 3 godzin i muszę przyznać, że poza ciut płytszymi bassami w stosunku do V2 nie widzę większych różnic. Podsumowując jeżeli szukacie dobrych słuchawek do 100 zł to jest to chyba najlepszy produkt, zaczekam kilka dni i zobaczymy jak zmieni się brzmienie.

P.S.
Jedyne co wymieniłem to gumki. W V3 nie odpowiadały mi żadne z tych, które były w komplecie (zsuwały się z ucha). Na szczęście te z V2 weszły idealnie :-)
adbebenek
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 10 listopada 2015, 14:29

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Byrd » niedziela, 22 listopada 2015, 15:49

Ja miałem V3 Youth (Colourful to to samo) i zwykłe V3. Po wygrzaniu obu sztuk zostawiłem Youth, ponieważ mają bardziej neutralne brzmienie. W przyszłym tygodniu przyjdą Hybrid Dual i postaram się napisać recenzję plus unboxing.
Byrd
AKTYWNY
 
Posty: 207
Dołączył(a): wtorek, 29 kwietnia 2014, 10:38
Pochwały: 9

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Naits » niedziela, 22 listopada 2015, 17:23

Moje Youth zakupione na początku lipca zepsuły się, nie wiem jakim cudem bo nie były rzucane ani szarpane za kabel, no cóż pech.
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): środa, 3 czerwca 2015, 19:33
Pochwały: 7

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Raider0001 » środa, 6 kwietnia 2016, 20:42

Słucham ich już 2 dzień i są naprawdę niesamowite...
Raider0001
 
Posty: 1
Dołączył(a): środa, 6 kwietnia 2016, 20:37

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości