• Reklama

Xiaomi Piston V3 RECENZJA

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Gravis » poniedziałek, 18 maja 2015, 00:24

Zakupiłem na ali od sprawdzonego sprzedawcy za 17,75$
Mam Pistony 2 i byłem zadowolony, więc mam nadzieję, że z tych też będę.
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2214
Dołączył(a): środa, 5 czerwca 2013, 10:32
Pochwały: 25

Reklama

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez ar2rc » poniedziałek, 18 maja 2015, 17:15

ja mam pytanie do posiadaczy 2 i 3. jaka różnica. tyle co wiem to w 3 miej jest basu, a jak z sopranem, jakością i wyrazistością. mam dylemat czy 3 czy 2
ar2rc
AKTYWNY
 
Posty: 342
Dołączył(a): piątek, 14 marca 2014, 14:43
Pochwały: 4

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez matius111 » czwartek, 21 maja 2015, 07:19

Ja zamowilem swoje na GeekBuying za 15,99$ w promocji 2 tygodnie temu. Przyszły po 9 dniach NL Post :) Jakby coś to w połączeniu z Honorem 4x pilot działa poprawnie (vol +/-, play/pause, dwa razy - następny utwór). Grają świetnie jak za słuchawki za które zapłaciłem tak mało :)
matius111
 
Posty: 10
Dołączył(a): poniedziałek, 15 lipca 2013, 16:17
Lokalizacja: ptb

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Flyagaric » poniedziałek, 8 czerwca 2015, 17:07

Promocja jest na Coolicool - Piston 3 po 10$ !
http://www.coolicool.com/Promotions/coolicool622.html
- jest tylko 50 zestawów.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2627
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez szeryf » poniedziałek, 8 czerwca 2015, 18:14

Było nie jest, u nas wtedy była 11:00. Następna runda za tydzień.
pozdrawiam,
SZ3RYF
Avatar użytkownika
szeryf
 
Posty: 72
Dołączył(a): sobota, 20 lipca 2013, 09:46

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez TLasky » poniedziałek, 8 czerwca 2015, 18:16

Lepiej późno niż wcale :-D.

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Flyagaric » poniedziałek, 8 czerwca 2015, 23:55

Niezupełnie. Odbywa się to w 3-ech turach:
Phase I 6.08 @ 17:00(GMT +8) 10pcs
Phase II 6.08 @ 18:00(GMT +8) 20pcs
Phase III 6.08 @ 19:00(GMT +8) 20pcs
Więc szansa była łapnąć się na późniejsze.
Prawdę powiedziawszy, i tak nie będzie łatwo się załapać, o ile to w ogóle możliwe.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 2627
Dołączył(a): czwartek, 7 maja 2015, 22:38
Pochwały: 52

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez saperq » piątek, 12 czerwca 2015, 20:27

Szybka piłka, czy do xboxa je podepnę ?
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 837
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez slavo22 » piątek, 12 czerwca 2015, 20:32

Jesli w xbox masz wejście na jacka 3,5mm to czemu nie?
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1509
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez saperq » piątek, 12 czerwca 2015, 20:59

slavo22 napisał(a):Jesli w xbox masz wejście na jacka 3,5mm to czemu nie?


Ma, a czy mikrofon będzie śmigać?
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 837
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez slavo22 » piątek, 12 czerwca 2015, 21:00

A tego to ja już nie wiem, nie posiadam konsoli. Ale widziałem że oryginalne słuchawki mają mikrofon, także jest nadzieja. Może spytaj na forum Xbox?

Wypalcowane
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1509
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: Xiaomi Piston V3 RECENZJA

Postprzez Naits » czwartek, 18 czerwca 2015, 11:25

grzegorz1982 napisał(a):Czym sie różni ta wersja od "Xiaomi Piston III Youth Edition" oprócz pilota i kabla ?


Tańszy 3rd Youth nie ma pudełka, kabelek jest płaski i bez oplotów, pilot plastikowy a nie w rurce alu, jack nie jest złocony
Naits
AKTYWNY
 
Posty: 295
Dołączył(a): środa, 3 czerwca 2015, 19:33
Pochwały: 7

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama