• Reklama

Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez marx » 26 paź 2016, o 13:11

Xiaomi Mi 5S Plus, test najwydajniejszego telefonu od Xiaomi. Smartfon poza wydajnością oferuje też dobre zdjęcia (Dual Camera), ma żywotną baterię i doskonałą budowę. Napędzany jest przez snapdragona 821 i wspierany przez 6GB RAM i 128GB pamięci wewnętrznej.
http://gadzet.telchina.pl/recenzja-xiao ... st-opinie/
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
marx
Administrator
 
Posty: 6356
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203

Reklama

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez tomikitwo » 26 paź 2016, o 13:18

5.7" Mi5s plus wyszedł z miesiąc temu, wczoraj miała miejsce premiera 5.7" Mi Note 2. Nie chcę się bawić we wróżkę, ale idę o zakład, że mi5s plus przeminie bez większego echa i zainteresowania, a zapasy magazynowe tego modelu wyprzedadzą się dopiero po jakichś mega obniżkach kiedy cena spadnie w okolice 200$.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
tomikitwo
AKTYWNY
 
Posty: 223
Dołączył(a): 18 lut 2016, o 17:38
Pochwały: 29
Ostrzeżenia: 1

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez ra-vau » 26 paź 2016, o 18:24

Oby!

Bo to ciekawa propozycja, a z cala pewnością jak nam upadnie mi5s plus to koszta wymiany wyswietlacza beda znacznie niższe niz note 2 :-)


Czas pokaże, ale tak wlasciwie firma mogla sobie darowac wypuszczanie tego modelu, skoro wiedziala ze zaraz po nim pokaze note2 :)
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 2034
Dołączył(a): 9 lut 2013, o 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 110

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez Caminero » 28 paź 2016, o 20:08

oj, tam oj tam.. im więcej modeli tym wyższe prawdopodobieństwo, że potanieje flagowiec mi5. Note 2 mocno mi się podoba ale cena już dużo mniej :-) trzeba będzie nie co poczekać pewnie aż będzie note 3 by cena oscylowała około 200$
pozdrawiam
Caminero

było.. jiayu s2 < zte nubia z7 max < xiaomi mi4c 3/32gb czekam na bezramkowca... zte nubia z11
Caminero
AKTYWNY
 
Posty: 528
Dołączył(a): 16 mar 2014, o 12:32
Pochwały: 4

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez Rafal1435 » 29 paź 2016, o 23:53

Marx, wymienił byś mi5 pro na mi5s czy nie ma sensu?
Rafal1435
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): 25 lip 2014, o 14:19
Pochwały: 18

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez marx » 30 paź 2016, o 00:11

Wydaje mi się że zbyt mała różnica między nimi aby wymieniać.
marx
Administrator
 
Posty: 6356
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203



Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez skazi » 2 lis 2016, o 17:52

marx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To ciekawe, bo jeszcze w sierpniu tego roku liderem był Oneplus 3, dopiero we wrześniu przebił go Leeco Le 3 Pro :-)
skazi
AKTYWNY
 
Posty: 417
Dołączył(a): 26 maja 2015, o 15:59
Pochwały: 60

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez marx » 2 lis 2016, o 23:26

policz średnie czasy telefonów z 1 miejsca, wyjdzie że najdłużej tam przebywa LeEco z różnymi telefonami.
marx
Administrator
 
Posty: 6356
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203

Re: Xiaomi Mi5S Plus, test, recenzja, opinie użytkowników

Postprzez marx » 10 lis 2016, o 09:42

W gearbest z okazji dnia singla bardzo dobra cena : Mi 5S Plus 6/128GB za 439,99$ a z kuponem XIAOMI5SP już teraz za 432$
marx
Administrator
 
Posty: 6356
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 203


Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama