• Reklama

Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez bajor-x » 18 gru 2016, o 06:42

Instrukcja wgrywania anglojęzycznej wersji językowej:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... st48915118
bajor-x
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 maja 2014, o 19:01

Reklama

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez Andrewko » 18 gru 2016, o 16:02

Witajcie czy on ma sklep play?

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 451
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19


Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez Andrewko » 19 gru 2016, o 13:07

marx napisał(a):nie ma

A możesz coś polecić do 150 dolarów? Pozdrawiam

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 451
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez bajor-x » 6 sty 2017, o 23:46

znalazłem instrukcję zmiany jezyka na angielski w swoim amazfit:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewth ... ht=amazfit
zaraz przystępuję do akcji zmiany języka.
bajor-x
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 maja 2014, o 19:01

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez bajor-x » 8 sty 2017, o 02:47

testował ktoś to oprogramowanie do amazfit:
https://forum.xda-developers.com/smartw ... t-t3532508
bajor-x
 
Posty: 32
Dołączył(a): 18 maja 2014, o 19:01

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez tekturka » 19 sty 2017, o 00:10

ja tego używam. Jest Ok i zegarek jest w 100% przetłumaczony na angielski

Frimware jest w wersji 1.3.0n. Takie jak poniżej:
tekturka
 
Posty: 0
Dołączył(a): 7 sty 2016, o 21:14

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez paulek768 » 20 sty 2017, o 19:47

bajor-x napisał(a):testował ktoś to oprogramowanie do amazfit:
https://forum.xda-developers.com/smartw ... t-t3532508

Ja używam od dzisiaj, wszystko wygląda ok, nie ma chińskich znaczków, całość menu po angielsku, czekam na język polski :lol:

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
paulek768
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 18:53

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez jk-ns » 28 sty 2017, o 14:58

Gdzie go teraz najlepiej kupić w wersji ang? Najlepiej alliexpress.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
jk-ns
 
Posty: 0
Dołączył(a): 10 paź 2016, o 12:04

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez Maxiim » 31 sty 2017, o 10:37

czy ktoś może zweryfikować, jak smartwatch Xiaomi zachowuje się w przypadku polskich znaków w powiadomieniach?
Maxiim
 
Posty: 0
Dołączył(a): 30 sty 2017, o 01:57

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez paulek768 » 31 sty 2017, o 17:40

Maxiim napisał(a):czy ktoś może zweryfikować, jak smartwatch Xiaomi zachowuje się w przypadku polskich znaków w powiadomieniach?

U mnie wyświetlają się poprawnie

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
paulek768
 
Posty: 1
Dołączył(a): 30 kwi 2014, o 18:53

Re: Xiaomi Huami AmazFit , test, recenzja, opinie

Postprzez raven66 » 18 lut 2017, o 12:09

Cześć.
Czy posiadacze AmazFit mogą się wypowiedzieć odnośnie moich wątpliwości dot. ew. wyboru tego sprzętu jako zegarka quasi-biegowego z obsługą powiadomień?

co-kupic-smartwatch-moze-smartband-bracelet-wristband-t18649-360.html#p331455


Obecnie posiadam Mi Band 2 i jeśli chodzi o krokomierz i monitor snu jest to dla mnie punkt odniesienia, tzn. jeśli jakiś inny sprzęt potrafi to zrobić tak, jak MB2, to jest to dla mnie akceptowalne.
Dla porównania: Mi Band 1S zdecydowanie zawyżał kroki o ok. 30%, MB2 liczy *prawie* dobrze, ale to prawie jest dla mnie OK.

Czy w 2017 w Kraju Środka pojawiło się coś - smartwach - spełniającego poniższe kryteria?
• krokomierz (co najmniej taki jak w MB2)
• monitor snu (j.w.)
• czas pracy na baterii dłuższy niż żałosny 1 dzień
• GPS!!!
• obsługa powiadomień z wyświetlaną pełną treścią - wiadomości, WhatsApp, telefon - potrzebuję tylko odczyt, nie muszę mieć odpowiedzi ani rozmowy przez zegarek
• wodoodporność taka jak MB2 (prysznic, deszcz, pot)
• obsługa Endomondo/Runtastic/Runkeeper (cokolwiek) i w jakikolwiek sposób, tzn. nie muszę mieć Endo na zegarku, ale muszę mieć pełną synchronizację
Reszta (pulsometry, bajery, szmery) mnie nie interesuje.

Czy ktoś ma u siebie Xiaomi Amazfit? Zastanawiam się nad nim opcjonalnie, bateria zbiera bardzo dobre opinie, jest odporny na zachlapania, ma krokomierz i monitor snu.

Tylko nie do końca wiem, jak w nim działa bieganie. Czy GPS łapie szybko fixa i odległości są mierzone dokładnie?
Jakie parametry są mierzone, czy mogę to wyeksportować potem do Endomondo lub Strava?
raven66
 
Posty: 10
Dołączył(a): 16 gru 2015, o 15:12

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama