• Reklama

x10 pytanie

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

x10 pytanie

Postprzez lorak1993 » czwartek, 14 października 2010, 22:41

witam mam teleofon X10 i jesli go podlaczam do komputera to znajduje go jako urzadzenei bez sterownikow i nei moge nic na neigo wgrac, a jak nieekidy sie uda polaczoc z PC to przy wgrywaniu sie zawiesza, czy ma moze ktos stery do tego fona prosze bardzo
lorak1993
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 9 października 2010, 12:59
Lokalizacja: z daleka

Reklama

Postprzez suchychleb » wtorek, 19 października 2010, 13:35

Ja sam nie rozwiązałem tego problemu. Kupiłem czytnik kart na allegro, za grosze. Wyciągam kartę, zgrywam na nią dane i wrzucam na powrót do telefonu.
suchychleb
 
Posty: 20
Dołączył(a): sobota, 24 lipca 2010, 12:35

Postprzez lorak1993 » wtorek, 19 października 2010, 18:59

wlasnie myslalem ze sie obejdzie :D ale tez juz nad tym myslalem ;] dzieki Ci bardzo ze odpisales chociarz Ty na moje pytanie i mam jeszcze jedno bo m ian ekranie paski biale wyskoczyly, gdziem oge taki ekran zdobyc??do x10??
lorak1993
 
Posty: 5
Dołączył(a): sobota, 9 października 2010, 12:59
Lokalizacja: z daleka

Postprzez suchychleb » poniedziałek, 25 października 2010, 18:19

Ja już stary jestem. Telefon w teczce noszę, więc nie jest narażony na zbytnie zużycie mechaniczne. Mój ekran działa poprawnie do dziś. Jak pisałem w swoim temacie - ja to kupiłem w Polsce, bo na firmę i tak mi się opłacało. Oczywiście na Allegro. Firma Jakbest chwali się, że prowadzą naprawę tych telefonów. Może można to zweryfikować i uderzyć tam, czy kupują jakąś partię sprzętu na części ;) [hide]http://www.jakbest.pl/[/hide]
Ostatnio edytowano poniedziałek, 25 października 2010, 21:55 przez suchychleb, łącznie edytowano 1 raz
suchychleb
 
Posty: 20
Dołączył(a): sobota, 24 lipca 2010, 12:35


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama