• Reklama

vibe x2 TO zamiast CU

Na forum Lenovo znajdziesz informacje jak zmienić ROM, ROOT, uzyskasz pomoc, przeczytasz opinie o o Lenovo S650, Lenovo S660, Lenovo A850, Lenovo s820, Lenovo P760, Lenovo K900, Lenovo vibe X, K910

vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez Carl » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 16:43

Cześć

dzisiaj przyszły do mnie dwa telefony lenovo vibe x2, miała być to wersja CU, ale chińczyk wysłał mi TO.

Tu macie czym się róznią oba telefony(jeden i drugi dual sim)

CU version supports
2G:GSM :850/900/1800/1900MHz
3G:WCDMA:900/1700/1900/2100MHz
4G:FDD-LTE:1800/2600MHz/B41

To version supports
2G:GSM 850/900/1800/1900
3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025(only can work in china pls note it)
4G:TD-LTE 2496-2690/1880-1920/2300-2400

chodzi mi o to czy bd działało tu aero2 lub internet w playu bo w tej sieci jestem, na razie wsadziłem karte aero do 1 slotu i 20min jedna strona sie wczytuje i to nie zawsze do konca, a drugi slot jest na nano sim i nie chce przycinac karty jesli sie ma okazac ze nie działa. Karta z playa jeszcze nie wymieniona wiec nie moge sprawdzic czy działa.

z góry dziękuję
Carl
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 13 lutego 2014, 20:23

Reklama

en.001phone.cn=

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez saperq » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 17:12

Wersja na rynek chiński będzie tylko na 2g u nas działać. Ani 3G ani LTE nie zadziała.
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 834
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez Carl » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 17:20

czyli najlepiej odesłać żeby wysłał wersje cu?
Carl
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 13 lutego 2014, 20:23

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez saperq » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 17:29

Oczywiście. Jak Aliexpress to dispute i działasz.
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 834
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez Carl » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 17:38

no z ali brałem, kurcze, ale sie zdenerwowałem bo znowu na kupie szajsu bd pracować. A wgl to jak to jest z tym dispute? on wysle mi tele jak dostanie ten, czy dostanę zwrot pieniędzy, a może wysle ten dobry od razu?
Carl
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 13 lutego 2014, 20:23

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez saperq » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 17:59

Mam nadzieję że nie potwierdziłeś odbioru telefonu, bo będzie kiszka :)
Tym razem w drodze Xiaomi Redmi Pro :-)
Zobacz moje OLX
saperq
VIP
 
Posty: 834
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez Carl » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 18:15

nie, nie potwierdziłem :D
Carl
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 13 lutego 2014, 20:23

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez Carl » poniedziałek, 10 sierpnia 2015, 18:21

ale powiedz, z tej aukcji powinienem dostać model cu zaznaczając 16GB gold, jak wół jest napisane CU version w opisie i nic nie ma o TO
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 91311.html
Carl
 
Posty: 19
Dołączył(a): czwartek, 13 lutego 2014, 20:23

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez kosparny » niedziela, 1 maja 2016, 22:49

mam pytanie odnośnie tego tematu.
Czy jestem w stanie jakoś przerobić z jednej wersji na drugą np po przez w granie nowego oprogramowania czy to też podzespoły są inmne ?
kosparny
 
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 1 maja 2016, 22:47

Re: vibe x2 TO zamiast CU

Postprzez G P » poniedziałek, 2 maja 2016, 07:49

Inne. Oprogramowanie nie pomoże.
G P
AKTYWNY
 
Posty: 208
Dołączył(a): środa, 26 lutego 2014, 01:06
Pochwały: 5


Powrót do Lenovo



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama