• Reklama

v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy ROM :(

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez ddr » czwartek, 11 czerwca 2015, 21:09

Złe sterowniki adb, próbuj innych. Nie zapomnij też o debugowaniu usb w menu deweloperskim.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Reklama

en.001phone.cn=

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 11 czerwca 2015, 21:14

Szczerze to już za dużo czasu na to straciłem, kupię płytę główną, to powinno załatwić sprawę.
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez ddr » czwartek, 11 czerwca 2015, 21:24

Jak mieszkasz niedaleko to taniej wyjdzie przynieść go do mnie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 11 czerwca 2015, 21:26

Limanowa, małopolska
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez ddr » czwartek, 11 czerwca 2015, 22:35

Biała Podlaska. Trochę drogi chyba jest :-P.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3635
Dołączył(a): sobota, 3 maja 2014, 22:50
Pochwały: 124

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 11 czerwca 2015, 22:49

460 km :D Pieszo to jakieś 4 dni :D
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez shayk » czwartek, 11 czerwca 2015, 23:18

To w drogę przyjaciel, powodzenia
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1871
Dołączył(a): piątek, 4 kwietnia 2014, 14:16
Pochwały: 41

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 2 lipca 2015, 19:57

Postanowiłem wznowić post, gdyż kupiłem taki sam telefon uszkodzony dotyk. Okazało się że przy wypinaniu taśmy od dotyku uszkodziłem gniazdo i nie ma szans tego zrobić bo dotyk nie działa. Myślałem że wymienię sobie płytę i wszystko będzie okej, ale to chińskie badziewie się wyłamało, a wierzcie mi że jestem delikatny w tych sprawach...

Więc z powrotem zamontowałem starą płytę (tą która sypie błędami) i błagam o pomoc. Daję sobie tydzień na zrobienie tego. Jeśli nie zadziała, to wywalam oba te badziewia.

Pozdrawia bardzo niezadowolony użytkownik ZTE v987.
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez haber01 » czwartek, 2 lipca 2015, 20:10

Jak ci się sypie rom, to możesz mieć uwalona kość pamięci. Jak mniemam, robiłeś wszystkie resety.
Masz opcje zanieść komuś kumplem, aby Ci gniazda przelutowal.
haber01
 
Posty: 139
Dołączył(a): niedziela, 15 marca 2015, 05:14
Pochwały: 7

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 2 lipca 2015, 20:13

ile może kosztować takie przelutowanie?
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez haber01 » czwartek, 2 lipca 2015, 20:26

Wszystko zależy od miejsca w którym mieszkasz. Trzeba popytać, myślę że w 50 zł się zamieścisz.
haber01
 
Posty: 139
Dołączył(a): niedziela, 15 marca 2015, 05:14
Pochwały: 7

Re: v987 Po 20-30 min od uruchomienia sypie błędami każdy RO

Postprzez addme96 » czwartek, 2 lipca 2015, 20:29

a tak z ciekawości to jak się lutuje takie małe rzeczy? jakie lutownice do tego służą?
addme96
 
Posty: 13
Dołączył(a): niedziela, 3 sierpnia 2014, 11:09

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama