• Reklama

V956 czy V965

Dyskusja o telefonach ZTE, opinie, zakup, jakość,

Re: V956 czy V965

Postprzez brt0555 » 6 sty 2014, o 13:42

Jak to sprawdzić? Jestem w t-mobile, ale jak łapie 3g to wielkiej roznicy nie odczuwam w jakosci.
brt0555
 
Posty: 164
Dołączył(a): 1 gru 2013, o 18:26
Pochwały: 2

Reklama

Re: V956 czy V965

Postprzez brt0555 » 6 sty 2014, o 16:02

Problem z trzaskiem rozwiązany-ścisszenie poziomów głośnika o parę pktów, oraz cichsza rozmowa z ojcem i jest ok :-) , teraz wszystko śmiga jak należy :->
brt0555
 
Posty: 164
Dołączył(a): 1 gru 2013, o 18:26
Pochwały: 2

Re: V956 czy V965

Postprzez insider1g » 7 sty 2014, o 03:43

Dwa telefony musza obslugiwac ta funkcje i byc w zasiegu 3G, nie wiem czy w t-mobile nie trzeba tej opcji uaktywnic czy cos, w Play jest od razu

Pozdrawiam
insider1g
 
Posty: 8
Dołączył(a): 1 paź 2013, o 02:00

Re: V956 czy V965

Postprzez ciastek329 » 13 sty 2014, o 03:02

Dostalem zte v965 ale bez zadnych aplikacji w stylu przegladarka itd. Znalazlem program google instaler (temat o zte v975)ale po zainsatlowaniu dalej nie dziala google play store. Ktos ma pomysl jak to rozwiazac bez koniecznosci zmiany romu?
ciastek329
 
Posty: 8
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 03:02

Re: V956 czy V965

Postprzez mrergie » 13 sty 2014, o 03:20

zte-v965-v880h-t6227.html
zte-v965-v880h-t6227-10.html#p49680

Zrób CWM, ściągnij GAPPsy http://goo.im/gapps i wgraj przez Recovery.
Opcjonalnie w pliku z gappsami wejdź w system->app i pousuwaj tam wszystko oprócz Gmscore, GoogleLoginService, GoogleServicesFramework i Phonesky. Nie musisz tego robić, ale nie ma co sobie telefon zaśmiecać, zostawiając to co wymieniłem zainstalujesz samo Google Play, całą resztę pobierzesz co tylko będziesz chciał, za to w tle nie będą działać niepotrzebne systemowe śmieci.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1422
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 67

Re: V956 czy V965

Postprzez ciastek329 » 13 sty 2014, o 13:51

Jest może ktoś z Krakowa kto chciałby ( no nie za darmo ;) ) pokazać mi jak wgrać nowy ROM tak aby niczego nie zepsuć? Byłbym wdzięczny ;)
ciastek329
 
Posty: 8
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 03:02

Re: V956 czy V965

Postprzez bartazzz » 13 sty 2014, o 14:13

zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5233
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: V956 czy V965

Postprzez ciastek329 » 13 sty 2014, o 14:21

Ogólnie chodzi o to, że nawet nie wiedziałem jak odpalić tryb recovery, CWM i tym podobne zwrotu to dla mnie zaklęcia z Hogwartu i ciężko mi przebrnąć ale cztam wszystko co się da i robię małe kroczki. Uruchomiłem tryb recovery i napotkałem problem, a mianowicie wszystko jest napisane w szlaczkach... Jakieś porady?
ciastek329
 
Posty: 8
Dołączył(a): 30 gru 2013, o 03:02

Re: V956 czy V965

Postprzez bartazzz » 13 sty 2014, o 14:23

Przeczytaj temat który Ci wkleiłem tam jest wszystko opisane.
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5233
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: V956 czy V965

Postprzez Lewson » 1 lut 2014, o 19:02

Ja np. nie mogę tego tematu odczytać bartez , nie wiem dlaczego
Lewson
 
Posty: 37
Dołączył(a): 15 sty 2014, o 19:36

Re: V956 czy V965

Postprzez bartazzz » 2 lut 2014, o 03:58

Dział ZTE temat v965

Wysłane z mojego ZTE V970 za pomocą Tapatalk 4
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5233
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: V956 czy V965

Postprzez marx » 11 lut 2014, o 20:41

O romach, sposobach wgrywania , rootowania, polecanych ROMach, aplikacjach i problemach technicznych rozmawiać w nowych wątkach odpowiednio zatytułowanych( Nazwa telefonu i model, dziedzina lub problem) w odpowiednim podforum które każdy telefon posiada
działy dla poszczególnych marek mają nazwy:
Dyskusja ogólna
ROM'y i modyfikacje
Problemy techniczne

Nie pisać o wszystkim w jednym temacie bo robi sie długi, nieczytelny i trudno odnaleźć poszukiwane informacje w temacie który ma kilkadziesiąt stron.
Dzięki takiemu uporządkowaniu szybciej znajdziesz odpowiedz na nurtujący cię problem bez konieczności czytanie o sprawach które cię nie interesują!

Nie stosowanie się będzie nagradzane upomnieniami!
Jak ktoś czuje się na siłach aby uporządkować dział dla jakiejś marki telefonu, poprzenosić tematy w odpowiednie działy i podzielić już istniejące długie tematy , ma o tej marce trochę wiedzy to zapraszam do współpracy, pisać na PW
marx
Administrator
 
Posty: 6522
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusja o telefonach ZTE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama